Detail info
Close

José Carreras

José Carreras

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

The Final Tour
José Carreras - A Life in Music


Időpont: 2017. január 20. (péntek), 20.00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

A nagy sikerek után Carreras az „A Life in Music” című, utolsó világ körüli turnéjára indult, amely 2017. január 20-án érkezik Budapestre. „Örülök, hogy ebben a csodás városban énekelhetek, még inkább, hogy ebben a különleges Arénában. Jól emlékszem a nagyszerű magyar közönségre, olyan emberek, akik ismerik a zenét, nagylelkűek és közel állnak a szívemhez.” – mondja a művész.

 Budapesti koncertjén a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséri majd, David Gimenez karmester vezényletével. A műsorán szereplő operákat, operetteket, musicaleket és a századforduló csodás dallamait, egy szoprán énekes közreműködésével kelti életre.

Jose Carreras egy hónappal a magyarországi koncertje előtt ünnepli 70. születésnapját, így az utolsó turné és a különleges jubileum egy igazán felejthetetlen, csodás dallamokkal és emlékekkel tűzdelt koncertet ígér. Az este során José Carreras életpályájának fotói jelennek meg a képernyőn, melyek méltóképpen illusztrálják majd a dalokat, életének a dallamát.

A rendezvényre csak online, illetve a központi jegyirodában(1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.) lehet jegyet vásárolni!

Galéria

Top