Test-lélek-szellem-Egészségről,betegségről másként | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Test-lélek-szellem-Egészségről,betegségről másként

Test-lélek-szellem-Egészségről,betegségről másként
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Test-lélek-szellem - Egészségről, betegségről másként

Időpont: 2016. november 22. 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)


Kerekasztal beszélgetés professzor dr. Papp Lajos szívsebésszel, dr. Csókay András idegsebésszel és dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal.

A kerekasztal-beszélgetést Novák Csaba vezető coach, és Varga Tibor humanológus, tanító előadásai vezetik be „Valós motiváció a változtatáshoz, gyógyuláshoz", illetve „Az érzelmeink támogatói vagy akadályozói a változtatásnak, gyógyulásnak” címmel.

Moderátor: Kovács Péter, az Érthetően az Egészségért Alapítvány vezetője

Létezik-e csodálatos gyógyulás? Van-e szerepe a hitnek, vagy Istennek a gyógyulásban és a gyógyításban? Gyógyítás vagy spirituális megközelítés? – mások mellett ezekre a kérdésekre keresik a választ a kerekasztal-beszélgetés résztvevői, akik mindhárman orvosok, mégis ugyanazon dologra más-más aspektusból tudnak rátekinteni. A téma, amit a beszélgetés során körüljárnak, a felelősség. Felelősek vagyunk saját életünk minőségéért, vagyis: mit kell és lehet tenni az életünk megváltoztatása érdekében, milyen kapcsolatban állnak ezek a kérdések a betegséggel, mi kell a gyógyuláshoz, mi az értelme az életnek és a halálnak, milyen szerepe van a hitnek egészségünkben és betegségünk idején. Aki részt vesz az előadáson, lelkileg feltöltődve, új impulzusokkal indulhat haza, és új tudással arra vonatkozólag, hogy saját élete és boldogsága érdekében milyen lépéseket kell tennie. Mert, ahogy az előadók mondják: senki se kívülről várja a változást, amíg saját maga nem hajlandó tenni ennek érdekében!

Jegyár:
október 31-ig: 2500 Ft
november 21-ig: 2990 Ft
helyszínen: 3500 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

Novák Csaba
Kovács Péter
Darnoi Tibor
Varga Tibor
Kerekasztal
Bookmark and Share
Megosztás