Újévi Operett Gála Várpalotán | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Újévi Operett Gála Várpalotán

Újévi Operett Gála Várpalotán
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Újévi operett gálával, az operett világ sztárjaival és bravúros tánckarral érkezik Várpalotára először az Orfeum Vándorszínpad, a Jó Szerencsét Művelődési Központ színháztermébe 2017. január 14-én!

A népszerű sztárok között ott lesz mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája, Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek.
Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak. Bálint Csaba hitt abban, hogy a 21. században is van igény korosztálytól függetlenül a színvonalas, egyedülálló látványvilágú operettre. Igaza lett! Sikert siker követett, így mára a vándorszínpad énekesei mellett az operett és musical világsztárjai lépnek fel a gáláikon, ahol világhírű zenekara és tánckara fergeteges előadással kápráztatja el a közönséget.
A társulat időutazása során a világot járt jelmezekkel, a fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik meg a közönség örömére. Az „Orfeum Vándorszínpad” név mára már fogalom és garancia is egyben, mely a mindennapok gondját feledtető estre invitálja a nagyérdeműt. A népszerű melódiák dudorászása közben a muzsika gyógyító ereje hatja át majd a nézőteret, szívet-lelket melengetve.

Jegyár:
Elővételben: 3200 Ft, az előadás napján 4200FtIdőpontok :


Képek / Videók :

Újévi Operett Gála Várpalotán
Bookmark and Share
Megosztás