Kincsem musical | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Kincsem musical

Kincsem musical
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Kincsem musical
2017. június 23-24 19:00
írta:Márkos Attila
zene: Derzsi György

Márton gazda egyedül neveli fiatal leányát sok gonddal az életében. Tetemes adósággal tartozik Vízváry uzsorás bankárnak. A grófi uradalom közelében él, amikor meglátja ,hogy ég a gróf istállója. Segít az oltásban és kimenti a gróf feleségét a tűzből. Ezért a gróf megajándékozza egy csikóval, ami a Kincsem nevet kapja. Márton adósága sokszorosára nőtt az egy-két év alatt. Egyetlen megoldás, ha ő maga indul a pünkösdi vásáron, a lóversenyen és Kincsem győzelme átmeneti megoldást jelenthet anyagi gondjaira. Vízváry bankár viszont másik lóra tette meg tétjét, hogy még több pénze legyen. Lefizeti a verseny bírókat, így Márton Kincsemmel hiába győz, csalással elveszik győzelmét. Csak egy megoldás lehet, eladni a lovat a cigány kupeceknek, hogy annak árából adósságát törleszteni tudja. A kupecek a verseny alatt meghallották, hogy a bankár Indiából egy maharadzsától rendelt egy nemes fekete lovat fogatába. Megérzik a jó üzlet szagát...Ettől a pillanattól kezdődik az igazi cselekmények sorozata, fordulatos és humoros történet, gonosszal, jóval, szerelemmel, sikerrel ,sok lóval, fogattal, igazi versenyekkel. Monumentális 25 méteres díszlettel és a színház valamennyi látványelemével és technikájával biztosítjuk a különleges élményt valamennyi nézőnk számára 6 éves kortól.
Az előadásban a Magyar Lovas Színház Komárom teljes társulata játszik. Derzsi György zenéjével csodálatos slágerek születtek , amikből néhány már hallható a rádiók és televíziók csatornáin sőt magát a teljes darabot az MTVA főműsoridőben be is mutatta 2014-ben kiváló színészeink előadásában... Ezt az élményt nem szabad kihagyni!

http://www.lovasszinhaz-komarom.hu/events?date=2017-06-23

A Szektor: 6500 Ft / B-Szektor: 5500 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás