FENYŐ JUBILEUM - 2017 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

FENYŐ JUBILEUM - 2017

FENYŐ JUBILEUM - 2017
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

FENYŐ JUBILEUM - 2017

2017. július 14. péntek 21. óra

Helyszín
: Balatonlellei szabadtéri színpad
(Balatonlellei Városi Művelődési Ház és Könyvtár Szabadtéri Színpad)
8638 Balatonlelle, Kossuth Lajos u. 2-4.

Fenyő Miklós, a hazai rock’n’roll királya születésnapi, jubileumi koncert ad Balatonlellén.
Fenyő Miklós – aki idén ünnepli 70-ik születésnapját –, nem pihen a babérokon és a mai napig aktívan koncertezik Magyarországon és külföldön egyaránt.

A nyári koncertek egyik állomása Balatonlelle, ahol 2017. július 14-én lép fel Fenyő Miklós, 5 tagú zenekarával, a Fenyő Gyöngye zenekarral, 3 vokalistájával a Csacska Macska Vokállal és 6 tagú tánckarával a Jampi Angyalokkal.
Az est folyamán a nagyérdemű közönség a 90 perces koncert alatt, nemcsak az ismert slágereket (amelyből nem kevés született az elmúlt években) hallhatja, hanem olyan dalokat is, amelyeket csak ilyen nagy volumenű koncertek alkalmával szokott előadni a produkció.
Koncert fényét emeli a 6 táncos, akik szinte mindegyik dal előadása közben a színpadra lépnek és az adott dal témájának, hangulatának megfelelő öltözékben, egyedi koreográfiával táncolnak, nem egyszer bevonva Fenyő Miklóst is produkciójukba.

Aki látta már Fenyő Miklós valamely koncertjét, az már tudja, hogy milyen hangulat vár rá ezen az estén. Aki nem, annak számára meg eljött az idő ahhoz, hogy ebben a szép, balatoni városban részt vegyen egy fergeteges rock’n’roll bulin.

Jegyárak:  Egységesen 6500Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás