Inner Circle koncert | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Inner Circle koncert

Inner Circle koncert
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

INNER CIRCLE – REGGAE CAMP 2017
 
Julian Marley sajnálatos balesete után a promoter-ének közreműködésével sikerült egy hatalmas múltú jamaicai bandát meghívnunk a Camp-re! Ők az INNER CIRCLE!!!
Az 50-ik évét taposó zenekar rengeteg kihagyhatatlan dalt adott a roots reggae fanoknak (Tenement Yard, 80,000 Carless Ethiopians, Forward Jah Jah Children, Bad Boys...) és világslágereket azoknak, akik a reggae-t a rádióból és a diszkókból ismerik (Sweat, Games People Play...)
Az Inner Circle zenéje alap a reggae-ben, ezt igazolják a mai fiatal generációval (Chronixx, Kabaka Pyramid…) készült közös felvételek.


Az Inner Circle a reggae muzsika AC/DC-je abban az értelemben, hogy korábbi frontemberük (Jacob Miller) váratlan halála után talpra tudtak állni és újabb szédületes sikereket tudtak elérni!
2017-es Reggae Camp koncertjük során másfél óra kevés lesz ahhoz, hogy a teljes életművet bemutassák, de a zenekar ígérete szerint óriási időutazás várható!
 
Várunk Benneteket a Reggae Camp csütörtöki napjának további programjaira is:
https://www.facebook.com/events/770828679741947

Illetve az egész Reggae Camp-re július 25-29-ig!
https://www.facebook.com/events/770828679741947

Jegyárak:
6000 Ft – napijegy
16.000 Ft – 5 napos bérlet június 30-ig!
18.000 Ft – 5 napos bérlet július 1-től!

Időpontok :


Képek / Videók :

flyer
Inner Circle
Inner Circle
Inner Circle
Inner Circle
Bookmark and Share
Megosztás