Milky Chance | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Milky Chance

Milky Chance
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Milky Chance
2018.02.26. 20:00

Az elektronikával gazdagon fűszerezett folk rock szcéna egyik legismertebb, és legjobb európai képviselője, a német Milky Channe újabb hazai látogatásra készül és 2018. február 26-án a Barba Negra színpadán ismét élőben szólalnak meg azokat a bizonyos fülbemászó dallamok!
A zenekar a 2017 márciusában megjelent, már Antonio Greger gitáros aktív közreműködésével elkészült, Blossom című második albuma körútjával érkezik majd Budapestre, tehát sok új számra készüljetek, de természetesen az első korong kedvenceit sem fogják hanyagolni a német srácok. Egy szó, mint száz, melegítsétek a hangszálaitokat és táncos lábaitokat, mert egy nagyon hangulatos télbúcsúztató éjszakát kapunk február végén a Barba Negrában.
A koncert vendégzenekara Izrael legnépszerűbb indie folk csapata, a Gil Landau gitáros-dalszerző és Yael Shoshana Cohen énekesnő vezette Lola Marsh lesz.

Jegyárak:
-    Elővétel 1.: 7990 Ft – a készlet erejéig
-    Elővétel 2. és a helyszínen: 9990 Ft
Online jegyelővétel:
Helyszín: Barba Negra Music Club (1117 Budapest Prielle Kornélia utca 4.)

Facebook

 

Időpontok :


Képek / Videók :

Milky Chance
Bookmark and Share
Megosztás