Csernus Imre megmondja! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Csernus Imre megmondja!

Csernus Imre megmondja!
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Milyen a magyar, ha szeret? – Csernus Imre megmondja!
2017. december 5. 19 óra

A tőle megszokott, olykor nyers, de mindenképp egyedi őszinteséggel, pikírt humorral és persze pikáns részletekkel fogja elénk tárni a nagy magyar valóságot!
Így hát, ha szeretnéd tudni, milyen a magyar, ha szeret, gyere el a Randivonal és a Duals Társkereső szervezésében megrendezésre kerülő, év végi Csernus estre!
Az élmény különleges lesz, majd meglátod, hiszen a szervezők szándéka szerint Csernus doki minden puskaporát elsüti, legalábbis ami a párkapcsolatok és a szerelem témakörében csak betárazható.
”Az elmúlt években a társkeresők és a kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyók számára szervezett előadásainkkal szinte mindenkit megszólaltattunk, akit a szakmában csak érdemes. Mégis küzdöttünk egyfajta hiányérzettel, hiszen Csernus doktor kicsit talán polgárpukkasztóan őszinte, ám szakmailag tökéletesen hiteles látásmódja még hiányzott a palettáról. Úgy gondolom, Imre év végi előadása méltó módon zárja majd ezt az évet számunkra. Személy szerint már alig várom!” (Weiler Péter, a Randivonal.hu vezetője)
”Csernus Imrével évekkel ezelőtt találkoztam először. Még útkereső voltam a pszichológiában és mit mondjak?… A meghökkentő enyhe kifejezés mindarra, amit a beszélgetésünk kapcsán éreztem. Olyasmit mondott, amit azóta sem hallottam senkitől. Így hát különösen örültem, hogy elfogadta felkérésünket, mert ahogy a közönségnek is lehetősége lesz rá, én is készülök egy kérdéssel, s bízom benne, hogy Csernus megmondja!” (Bús Tímea, a Duals Társkereső vezetője)


Helyszín:
Villányi úti Konferenciaközpont
1114 Budapest, Villányi út 13.

Belépő:
3500 Ft/fő
Páros belépő:
6000 Ft/ 2 fő

További információ:
Duals Társkereső Iroda
e-mail: info@duals.hu
Tel: 06/30 508 1817

Időpontok :


Képek / Videók :

Csernus Imre megmondja!
Bookmark and Share
Megosztás