BRAND TESTER | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

BRAND TESTER

BRAND TESTER
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

BRAND TESTER
2018.03.11. 10:00-19:00
Hungexpo

TE VAGY A MÁRKATESZTELŐ!
Ahogy átléped a BRAND TESTER Park kapuját, hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted: egy napra TE leszel a BRAND TESTER!
Márkatesztelőként sorra kipróbálhatod a kedvenc márkáid legújabb termékeit, szolgáltatásait egy időben, egy helyen, egy látványos, magával ragadó élményparkban, 10 különböző tematikájú parkrészen, több mint 100 élményszigeten. Közben megismerheted a legizgalmasabb innovációkat, interaktív kalandok várnak, a nap végén pedig megkapod a BRAND TESTER kitüntetésedet.
INTERAKTÍV KALANDOK 10 SZEKTORBAN
Több mint 100 ismert márka teszi kipróbálhatóvá egyes termékeit, szolgáltatásait, kezdeményezéseit a 10.000 négyzetméteres márkatesztelő parkban, legyen szó autókról, háztartási gépekről, kozmetikumokról, ételekről, játékokról, tanfolyamokról, sportokról, vagy high-tech élményekről.
SZÓRAKOZÁS ÉS TANULÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK
Próbálj ki mindent, amit eddig csak a reklámokban láttál! Márkatesztelés közben ismerd meg a legérdekesebb innovációkat, a jövő szolgáltatásait!

7 éves kortól kötelező jegyet váltani

Jegyekről bővebb információ: http://brandtester.hu/jegy/

Időpontok :


Képek / Videók :

BRAND TESTER
Bookmark and Share
Megosztás