EFOTT 2018 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> FESZTIVÁL >>

EFOTT 2018

EFOTT 2018
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

EFOTT FESZTIVÁL 2018

LIUS 10-16. / VELENCEI-TÓ

 

Jön az év legnagyobb hallgatói fesztiválja!

Hamarosan itt a nyár és jön az EFOTT Fesztivál! Ma az EFOTT 113 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a magyar fiatalok körében. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók gasztro-, sport és kulturális életének fellendítésére is.

2018-ban is a Velencei-tó strandján kerül megrendezésre július 10-16. között a rendezvény, ahol a szervezők elmondásai szerint nagyobb parti lesz, mint valaha, sőt 2018-ban a tavalyi évhez hasonlóan egy nappal hosszabb lesz az EFOTT, így vasárnap is teljes programmal készül a fesztivál.

Strand, color party, habparty, kertmozi, színház, wakeboard, koncertek, street food, bungee jumping, strandfoci, jó pár nemzetközi név és több, mint 120 magyar fellépő egy helyen.

 

EFOTT facebook: https://www.facebook.com/efott

EFOTT instagram: https://www.instagram.com/efott_official/

EFOTT program: http://efott.hu/programok/

EFOTT aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=eI18hc3-PeI&t=2s

Időpontok :


Képek / Videók :

Aftermovie 2017
Bookmark and Share
Megosztás