Zenés beszélgetés Rátóti Zoltánnal | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Zenés beszélgetés Rátóti Zoltánnal

Zenés beszélgetés  Rátóti Zoltánnal
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Zenés beszélgetés Rátóti Zoltán Jászai Mari - díjas, Érdemes művésszel, közreműködik Pável-Grósz Zoltán festész - 2018.május14. hétfő  19:00
1068 Budapest, VI. ker. Benczúr utca 27.
Benczúr Ház Díszterem

Játszik, zenél, hangoskönyvet készít, rendez, miközben korábban polgármesterkedett egy kis őrségi faluban, színházat vezetett Kaposvárott, szinkronizált, kultúrát és fatemplomot épített Magyarföldön. Rátóti Zoltán Jászai Mari-díjas színművészt, Érdemes Művészt jól ismerhetjük színházi és film-, illetve TV szerepeiből, valamint számtalan filmhez kölcsönözte gyönyörű orgánumát. Több saját lemezt is készített, fesztiválokon, koncerteken rendszeresen fellép zenekarával, a Neil Young Sétány formációval. Az est folyamán próbáljuk felkutatni, honnan meríti azt a mérhetetlen energiát, amivel működik, mi hajtja, hogy tovább építse önmagát és szűkebb-tágabb környezetét. A beszélgetés során előkerül majd a gitár is, hiszen élete és munkája meghatározó eleme a zene, nem múlhat el napja zene nélkül.
A műsorban bemutatkozik Pável-Grósz Zoltán, aki a KulTúra rendezvénysorozat állandó képzőművészeti  támogatója, alkotásait már ismerhetik a visszatérő nézők.  Önmagát egyszerűen csak festésznek nevezi, a festőművész címet nem szereti használni. Egy különleges technikát fejlesztett ki, amely abból a vágyából fejlődött ki, hogy az emberekhez közelebb vigye a művészetet. A festészet és a csoki is élete nagyon kedvelt részei, így összekapcsolta őket és csoki festményt készített, amelyet a legközelebbi kiállítás megnyitóján a közönséggel elfogyasztottak. Valószínűleg ennél  közelebb már nem vihető a művészet az emberekhez! Ezt az állítását az est közönsége is letesztelheti a műsort végén.
Jegyár 2018.04.20-ig   2.000 Ft
          2018.04.21-től  2.500 Ft
A jegyváltás 6 éves kor felett kötelező!
Helyfoglalás érkezési sorrendben!
www.facebook.com/KNSKultMűvészManagement

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás