Szilárd Piano Projekt - NAGYSZÜNET | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Szilárd Piano Projekt - NAGYSZÜNET

Szilárd Piano Projekt - NAGYSZÜNET
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Szilárd Piano Projekt - NAGYSZÜNET
Budapest Park
2018.05.21.

Kapunyitás: 19:00

Balanyi Szilárd a Quimby zongoristája ezúttal zenekarai nélkül, egy szál zongorával és két csodálatos hangú énekesnővel Schoblocher Barbarával és Kiss Flórával áll színpadra. SZILÁRD 2002-ben indította útjára szólóprodukcióját, ahol a lágyabb, fülbe kúszó dallamokra és szívbe karcoló zongorafutamokra kerül a reflektorfény. A szólóban is tekintélyes életművel büszkélkedő előadó most pár év kihagyás után ismét élőben játssza dalait, a Budapest Parkban pedig egy különleges felállásban, egyetlen pianón csendülnek majd fel dalai a tavaszi éjszakában.
 
A Nagyszünet a Park bal oldalán található elszeparált zöld terület, ez ad helyszínt különböző különleges programoknak - akusztikus koncertek, kertmozi, színház, utcaszínház, újcirkusz produkciók -, miközben limonádéval, kávéval, sörrel vagy hűsítőkkel vár titeket. Az ingyenes wifi és a konnektorok pedig arról biztosítanak, hogy a napfényes ég alatt rendezheted be saját kis kutyabarát irodád.

Időpontok :


Képek / Videók :

1
Bookmark and Share
Megosztás