AutoTech Future Expo & Show | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SHOW >>

AutoTech Future Expo & Show

AutoTech Future Expo & Show
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

AutoTech Future Expo & Show
Hungexpo "A" pavilon
2018. május. 5.

KÉT NAPRA BUDAPESTRE KÖLTÖZIK A VILÁG AUTÓ-IPARÁNAK ÉLVONALA: ITT AZ AUTOTECH FUTURE!

Az autóipar bődületes fejlődésének motorja a járműalkatrész-ipar:
a világ legnagyobb, legtöbb újítással jelentkező gyártói Közép-Európa legnagyobb rendezvényén május 4-én és 5-én mutatják be önnek termékeiket. Járműalkatrészek? Garázsipari termékek? Klímatechnika? Futóműszerelés? Diagnosztika? Gumijavítás? Kéziszerszámok? Motorkerékpár-javítás? Járműápolás? Közel száz kiállító több mint 19 ezer négyzetméteren: mindenki itt lesz, aki számít!
Bemutatók sora várja önt, hogy megnézhesse, merre tart a technológia a szerviziparban. Az AUTOTECH FUTURE alatt ön hihetetlen ajánlatokat vehet igénybe, ha berendezést, szerszámot vagy műszert szeretne vásárolni. Fogja meg, próbálja ki, vizsgálja meg és kérdezzen! A világ legjobb gyártói lesznek itt, hogy válaszoljanak az ön kérdéseire!
FERGETEGES AUTÓS PROGRAMOK, TESZTVEZETÉSEK,
NYEREMÉNYEK, LÁTVÁNYOS BEMUTATÓK
– A KÉT NAP ALATT, KÉT HELYSZÍNEN, FOLYAMATOSAN
A kiállítók számtalan sorsolást, játékot szerveznek, ahol ön pompás nyereményekre tehet szert. Szeretné megnyerni a Lotus, Ferrari, Formula3-as BMW vagy Lamborghini tesztvezetések egyikét? Kipróbálná az Ariel Atomot? Beülne egy mozgóplatformos szimulátorba? Vagy egy Shelby Cobra 3D-s szimulátorba? Drift taxizna kicsit?
Amíg ön a szakmai programokon vesz részt, az autócsodákat tekinti meg, vagy az autó-motorsport kitűnő bemutatóit nézi, számtalan program gondoskodik a család kikapcsolódásáról is.

www.autotechfuture.hu

Jegyváltás 6 éves kortól kötelező!

Időpontok :


Képek / Videók :

1
Bookmark and Share
Megosztás