Freak Fusion - NAGYSZÜNET | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Freak Fusion - NAGYSZÜNET

Freak Fusion - NAGYSZÜNET
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Freak Fusion - NAGYSZÜNET
Budapest Park
2018.05.09.

Kapunyitás: 19:00

A Freak Fusion Cabaret a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jeleníti meg némi sötét humorral fűszerezve modern varieté hangulatban. Az előadást porondmester vezeti, a látványos zsonglőr, akrobatika, légtornász és burlesque jelenetek előadói a hazai underground cirkuszi élet (k)rémjei! A 2012 óta létező és évről évre megújuló kabaré teret ad a kísérletezésnek, illetve céljaként tűzte ki az újcirkusz más társművészetekkel történő fúzióját.
 
A Nagyszünet a Park bal oldalán található elszeparált zöld terület, ez ad helyszínt különböző különleges programoknak - akusztikus koncertek, kertmozi, színház, utcaszínház, újcirkusz produkciók -, miközben limonádéval, kávéval, sörrel vagy hűsítőkkel vár titeket. Az ingyenes wifi és a konnektorok pedig arról biztosítanak, hogy a napfényes ég alatt rendezheted be saját kis kutyabarát irodád.

Időpontok :


Képek / Videók :

1
Bookmark and Share
Megosztás