Neonhullám: Budapest Vice 05.26. | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Neonhullám: Budapest Vice 05.26.

Neonhullám: Budapest Vice 05.26.
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Neonhullám: Budapest Vice 05.26.
Budapest Park
2018.05.26.

Kapunyitás: 22:00

A Neonhullám csapata a Budapest Parkkal együtt működve létrehozta a Budapest Vice sorozatot, amely ugyanúgy egy ízig-vérig synthwave esemény, akár csak a korábbi Neonhullámok, csak most a Miami Vice / Vice City élet érzésre alapozva a nyári szabad ég alatt, merítve a korábbi bulik tematikájából.
A helyszín a Budapest Parkon belül található Nagyszünet, amit a bejárattól egyből balra fordulva találhattok meg.
A 80-as évek hangulatát idéző, neon színekben úszó szintizenével megelevenedik a VHS korszak, dagadhat a mell szőr, jöhetnek az aviator napszemüvegek és a bőr kabátok. A Neonhullám dj-k zenei palettája a 80-as évek közel sem kínos számaitól napjaink synthwave slágereig terjed.
A hangulatért, és az izzasztó táncparkettért Envo, Gridscape, Lazerpunk, és Quixotic felel majd.
A jegyek már elővételben is elérhetőek a partyra - bulikázz a csillagos ég alatt a Budapest Parkban, ráadásul az első kört most mi álljuk! Az első 1000 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját ugyanis egy ajándék Smirnoff vodka shotot kap az önfeledt szórakozás mellé.
A bulijegyed 22 óra után a Budapest Park egész területén érvényes – tehát ha Parkon belül több helyszínen megy egyszerre a party, egy jeggyel mindegyiket látogathatod!

Időpontok :


Képek / Videók :

1
Bookmark and Share
Megosztás