Pixel Magic - NAGYSZÜNET | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Pixel Magic - NAGYSZÜNET

Pixel Magic - NAGYSZÜNET
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Pixel Magic - NAGYSZÜNET
Budapest Park
2018.06.13.

Kapunyitás: 19:00

 
Épületmappingek, térspecifikus vetítések, szemet kápráztató audiovizuális kompozíciók, performanszok és installációk. A Pixel Magic sorozat az optikai illúziók, az élőben generált képi és zenei interakciók különböző formanyelveit, a valós és virtuális dimenziók összekapcsolási lehetőségeit térképezi fel hazai videó- és médiaművészek munkáin keresztül. A meghívott vendégek nem csak megvalósult terveikről mesélnek, hanem a Nagyszünet ledfalát is életre keltik. A PIXEL MAGIC első vendége Besnyő Dániel aki a secret mapping projekjeiről fog mesélni.
 
A Secret Mapping Experiment használaton kívüli épületeket, gigantikus építészeti mesterműveket és gépeket öltöztet különleges fénykosztümbe. Titkos helyek. Titkos fények. Titkos ötletek. A cél minél több elhagyatott és lezárt hely egyedi mapping-látványának kivitelezése, az adott környezet felfedezése és építészeti részleteinek újragondolása.
 
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency
 

Időpontok :


Képek / Videók :

1
Bookmark and Share
Megosztás