Detail info
Close

PIXEL MAGIC x DJ Bootsie x VJ Kemuri AV live set

PIXEL MAGIC x DJ Bootsie x VJ Kemuri AV live set

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

PIXEL MAGIC x DJ Bootsie x VJ Kemuri AV live set
Budapest Park
2018.08.08.

Kapunyitás: 19:00

DJ Bootsie nevével közel húsz éve találkozhatunk nemzetközi és magyar táncklubok, fesztiválok line-up listáin. A magyar hip-hop színtérből induló és egyedi elektronikus hangzásvilágával sajátos atmoszférát teremtő producer sokféle műfajban alkotott már. Írt zenét filmekhez, animációsorozathoz és divatbemutatóra. Kapott már felkérést a Magyar Állami Operaháztól is. A klasszikus irodalomtól a francia krimin át a kortárs képzőművészetig sok minden inspirálja.

Fellépései mindig különlegeset audiovizuális élményt nyújtanak, melyek látványvilágáról állandó munkatára, VJ Kemuri gondoskodik. A szettjeit kísérő vetített vizuálok összhangja ugyanolyan fontos számára, mint maga a zene. Az este során mindketten mesélnek kicsit a közös munkáról, hogy aztán egy live setben meg is mutassák hogyan hatnak egymásra az ütemek és a képvillanások kompozíciói.

https://www.facebook.com/djbootsie.official
https://www.facebook.com/vjkemuri/

PIXEL MAGIC

Épületmappingek, térspecifikus vetítések, szemet kápráztató audiovizuális kompozíciók, performanszok és installációk. A Pixel Magic sorozat az optikai illúziók, az élőben generált képi és zenei interakciók különböző formanyelveit, a valós és virtuális dimenziók összekapcsolási lehetőségeit térképezi fel hazai videó- és médiaművészek munkáin keresztül. A meghívott vendégek nem csak megvalósult terveikről mesélnek, hanem a Nagyszünet ledfalát is életre keltik…

Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency

http://letitbeartagency.com/

Galéria

picture PIXEL MAGIC x DJ Bootsie x VJ Kemuri AV live set
Top