Detail info
Close

Hősök - Brains koncert

Hősök - Brains koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

HŐSÖK

Az alapvetően Veszprémhez köthető hiphop formáció 2001. óta tevékenykedik a honi rap szcénában. 2011-ben a tízéves jubileum és a negyedik album (Négy Évszak) nagy fordulópont. Közel 100 fellépés, öt új videóklip, MR2-es listavezetés (Ikon). 2013-ban már közel 150 fellépést adott a csapat, többek között a soproni Volt Fesztivál nagyszínpadának nyitó produkciójaként. Az elmúlt három évben továbbra is sikeresebbnél sikeresebb dalok születtek, amelyet a YouTube-on való több milliós nézettség is bizonyít.

BRAINS
A Brains Magyarország legsikeresebb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: a rendkívül sikeres nagyszínpados fesztiválfellépések és az országszerte teltházas klubkoncertjeik mellett többször töltötték meg rajongóikkal a patináns nevű Petőfi Csarnok nagytermét. 
A csapat a 2013 áprilisában megjelent “Full range” albummal nemzetközi vizek fele kacsintgatott. A lemez gerincét továbbra is drumandbass alapú dalok tették ki, de szinte valamennyi jelenlegi stílust szintetizálta a dubsteptől a drumstepen át az elektroig és a breakig. Legújabb, „Stand Firm” című lemezük szintén ezt a vonalat követi. 

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2016. december 15-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Galéria

picture Hősök - Brains koncert
picture Hősök - Brains koncert
Top