Hősök - Brains koncert | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >> KÖNNYŰZENE >>

Hősök - Brains koncert

Hősök - Brains koncert
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

HŐSÖK

Az alapvetően Veszprémhez köthető hiphop formáció 2001. óta tevékenykedik a honi rap szcénában. 2011-ben a tízéves jubileum és a negyedik album (Négy Évszak) nagy fordulópont. Közel 100 fellépés, öt új videóklip, MR2-es listavezetés (Ikon). 2013-ban már közel 150 fellépést adott a csapat, többek között a soproni Volt Fesztivál nagyszínpadának nyitó produkciójaként. Az elmúlt három évben továbbra is sikeresebbnél sikeresebb dalok születtek, amelyet a YouTube-on való több milliós nézettség is bizonyít.

BRAINS
A Brains Magyarország legsikeresebb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: a rendkívül sikeres nagyszínpados fesztiválfellépések és az országszerte teltházas klubkoncertjeik mellett többször töltötték meg rajongóikkal a patináns nevű Petőfi Csarnok nagytermét. 
A csapat a 2013 áprilisában megjelent “Full range” albummal nemzetközi vizek fele kacsintgatott. A lemez gerincét továbbra is drumandbass alapú dalok tették ki, de szinte valamennyi jelenlegi stílust szintetizálta a dubsteptől a drumstepen át az elektroig és a breakig. Legújabb, „Stand Firm” című lemezük szintén ezt a vonalat követi. 

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2016. december 15-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Időpontok :


Képek / Videók :

Hősök
Brains
Bookmark and Share
Megosztás