Földes László: Hobo a Gulágon | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Földes László: Hobo a Gulágon

Földes László: Hobo a Gulágon
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Földes László: Hobo a Gulágon

2017. november 3. (péntek) 19.00
Csabagyöngye Kulturális Központ
(Békéscsaba, Széchenyi u. 4. tel: 06 66 449 222)

Az előadás egy, a második világháborúban a szovjetek által megszállt területen született fiú történetén és sorsán keresztül mutatja be a Gulag életének egy szeletét. A Gulag hagyomány fájdalmas és gyönyörűséges, néha humoros versei, novellái, történetei és dalai hangzanak el a bugyuta szocialista realista csasztuskák, indulók és jelszavak özönében.
A cselekményt a 60-as évek egyik november hetedikei ünnepségére való készülődés adja a Perm-36-os lágerben, ahol a rabokat felszólították, hogy szereplőként vagy szerzőként vegyenek részt a műsorban. A helyszín egy nagyobb barakk, ahol a kultúrfelelős és egy tangóharmonikás lakik és dolgozik. Itt folyik a szereplőválogatás és a beérkezett írások felolvasása, szelektálása. Végül a díszelőadás is itt kezdődik el.

Jegyár: 1900,- Ft.


Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2017. október 27-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás