Pribojszki Mátyás Band koncert | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Pribojszki Mátyás Band koncert

Pribojszki Mátyás Band koncert
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Pribojszki Mátyás Band
feat. Bill Barrett és Lazy Brad Lewis

2018. március 2. (péntek), 19.00
Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba, Széchenyi u. 4.)

Igazi zenei csemege a hazai és nemzetközi szinten is jegyzett és elismert „Pribojszki Mátyás Band”, valamint az amerikai blues duó „Bill Barrett és Lazy Brad Lewis” közös koncertje, ahol a blues zene legszélesebb és legszínesebb palettáját hallgathatja meg a nagyérdemű, egészen a tradicionális, akusztikus blues-tól, a korai jazz, a boogie-woogie, a rock and roll, a rhythm and blues érintésével, egészen napjaink kortárs blues zenéjéig, mindezt közvetlenül autentikus, amerikai előadók, valamint a hazai blues élet kiemelkedő képviselőinek közreműködésével.

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2018. február 23-án este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás