Csak Rock N' Roll: Feke Pál Live | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Csak Rock N' Roll: Feke Pál Live

Csak Rock N' Roll: Feke Pál Live
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Csak Rock N' Roll: Feke Pál Live
2018. április 19. (csütörtök) 19.00
Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba, Széchenyi u. 4.)

A népszerű énekes dinamikus, rockos megszólalású, új produkciója.

A 100 perces élő koncerten megszólalnak a legnagyobb magyar és külföldi slágerek lendületes, rockos hangszerelésben. A pörgős, “közönség énekeltetős“,jó hangulatú előadásban közreműködik a zenei szakma kiválóságaiból álló 5 tagú rock zenekar.

„Nagyon boldog vagyok, mert az új show egészen fantasztikus díszlettel és látványvilággal, és nagyszerű enésztársakkal kerül bemutatásra. A zeneirodalom legnagyobb slágereit hangszereltük át egy dinamikus, rockos megszólalásra. A produkcióval tisztelgünk legnagyobb magyar ikonjaink és legendás zenekaraink előtt. A színpad egy varázslatos tér. Azt hiszem, ez a mostani előadás, egy egészen különleges színfolt lesz a magyarországi koncertek között.“

Feke Pál Junior Príma és Artisjus díjas színész

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2018. április 12-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás