Detail info
Close

Az óceánjáró

Az óceánjáró

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Az óceánjáró

Max Tooney egykori jazz trombitás feldúltan érkezik a kikötőbe. Mindenáron fel akar jutni a Virginian nevű óceánjáróra, azonban útját állja egy fiatal katona aki parancsa szerint senkit sem engedhet fel. A háborúból hazatért trombitás mindent elkövet annak érdekében, hogy a hajóra léphessen, ezért úgy dönt elmeséli a történetét. A titkokkal teli elképesztő meséből kirajzolódik a huszadik század viharvert mégis reményteli izzása, a jazz megszületése, és egy titokzatos zongorista akinek sorsa egybe fonódott az óceánjáróéval.
Az előadás egyik különlegessége, hogy minden szerepet két színész kelt életre, így idézve meg az óceánjáró hihetetlen történetét.
Alessandro Baricco: Novecento című írásából számtalan feldolgozás készült, világhírűvé Giuseppe Tornatore: Az óceánjáró zongorista legendája című filmje tette.
Szereplők:
Gulyás Hermann Sándor
Jászberényi Gábor

normál jegy: 6000 Ft
kedvezményes jegy: 4500 Ft (diák, nyugdíjas, közszolgálatban dolgozó, pedagógus)

Az online jegyvásárlást követően, kérjük, látogasson el a https://cinemartfu.hu/ oldalra, ahol kényelmesen lefoglalhatja helyét az előadásra az ONLINEJEGY TicketPortal (helyfoglalás) kategóriára kattintva. Köszönjük, hogy megkönnyíti a munkánkat!

Top