LITTLE G WEEVIL BAND & DIONNE BENNETT

LITTLE G WEEVIL BAND & DIONNE BENNETT

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

LITTLE G WEEVIL BAND & DIONNE BENNETT (GB)
közreműködik: Fóris Rita, Andelic Jonathan, the Jambalaya Horns fúvós szekció
2021. október 1. 19.00
Belépő: elővételben: 3900,- Ft, a koncert napján: 4900,- Ft

A többszörös nemzetközi blues zenei díjnyertes Little G Weevil és világklasszis, 10 tagú zenekara Békéscsabán!

A fantasztikus, jamaicai-angol Dionne Bennett énekesnő vendégszereplésével, Fóris Rita, Andelic Jonathan énekesekkel és a Jambalaya Horns fúvós szekcióval kiegészülve ad koncertet Október 1-én a Little G Weevil Band.

Little G Weevil 2004-ben emigrált az Egyesült Államokba. 2013-ban megnyerte az International Blues Challenge-t Memphisben, majd 2014-ben amerikai blues zenei díjra és Blues Blast zenei díjra is jelölték. Karrierje alatt nyolc szóló lemezt adott ki és 20 országban több, mint 2000 koncertet adott. Hazánkban a 2014-es X Faktor mentoraként ismerhette meg a közönség. Ugyanebben az évben az Év Zenészének választotta a HANOSZ, 2017-ben Something Poppin' című albumát Magyar Zenei Díjra jelölték.

Dionne Bennett, Walesben élő, jamaicai-angol származású énekesnő. Karrierje alatt olyan világhírű zenészekkel dolgozott együtt, mint a jazz legenda Maceo Parker vagy a többszörös Grammy díjas Dr. John.

A közel két órás előadás egy, ez idáig még nem látott, igazi, forró hangulatú, memphisi rhythm & blues show-t ígér minden zenekedvelőnek!

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2021. november 11. este 8 óráig áll módunkban lefoglalni.

A rendezvényen való részvételhez védettségi igazolvány NEM szükséges!

 

Térképen

Top