MOL Nagyon Balaton 2019 - Balaton Piknik

MOL Nagyon Balaton 2019 - Balaton Piknik

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

MOL Nagyon Balaton 2019
Szeptember 13-án és 14-én, az egyik leglenyűgözőbb koncerthelyszínen, a Balatonboglári Gömbkilátónál olyan világsztárokkal várunk titeket, mint a Morcheeba, Roisín Murphy, Gilles Peterson, Nicola Conte, a Nubiyan Twist, Bebel Gilberto, vagy José Gonzalez.

SZEPTEMBER 13.
▶Gilles Peterson
▶Maestro
▶Nicola Conte
▶Róisín Murphy

SZEPTEMBER 14.
▶Nubiyan Twist
▶Bebel Gilberto
▶José González
▶Morcheeba

A Balaton Piknik két napján 12:00-tól 23:00-ig várunk sok szeretettel.

A Gömbkilátó környékén korlátozott parkolási lehetőségekkel kell számolnotok! Javasoljuk, hogy már Balatonboglárra is érkezzetek vonattal, és mindenképpen érjetek oda picit korábban, hogy fel tudjatok sétálni a Balatonboglár Gömbkilátóhoz!
Ha taxiznátok, a Szabadság utca 2. alatt található postahivatalt javasoljuk találkozási pontként megadni.
Kerékpárosoknak: lesz bringatárolási lehetőség!

KORHATÁR
A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.

VIP / BALATON PIKNIK - COLOR TERASZ
A színpad mellett épülő COLOR TERASZ a Balaton Piknik VIP helyszíne, ahol a plédek mellett kényelmes ülőhelyek, külön mosdó, hangulatos környezet vár titeket.
Nagyon boldogok vagyunk, amiért Csapody Balázs barátunk, a balatonszemesi Kistücsök Étterem vezetője vállalta, hogy személyesen és a Balaton egyik legjobb színvonalú étterme kínálatával is jelen lesz a COLOR TERASZon. A VIP-jegyet váltók külön bejáraton még gyorsabban juthatnak be a helyszínre.
Jegyek limitált darabszámban kaphatók!

Minden további kérdésedre a www.balatonpiknik.hu oldalunkon találsz választ, de ha valamit kihagytunk volna, írj az info@nagyonbalaton.hu -ra.

Térképen

Top