Mága Zoltán 13. Budapesti Újévi Koncert

Mága Zoltán 13. Budapesti Újévi Koncert
Mága Zoltán 13. Budapesti Újévi Koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Mága Zoltán 13. Budapesti Újévi Koncert! A hagyomány most is folytatódik. Online közvetítés 2021. január 1-jén a Papp László Budapest Sportaréna-ból. Élvezze otthona biztonságában meg a Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész és sztár vendégei ünnepi koncertét és lepje meg szeretteit egy varázslatos új élménnyel.

Mága Zoltán és sztárvendégei, világszerte élő közvetítésű szilveszteri interaktív koncertet ad elő a budapesti Papp László Arénából. A több kamerás eseményen Mága Zoltán és vendégsztárjai vesznek részt egy varázslatos előadáson, amely bemutatja az ünnepi szezont és az új évet.

 Készítsd elő a kockáidat! A koncert a Rubik's®-szal partnerségben kerül megrendezésre, és interaktív elemeket tartalmaz, amelyek révén a nézők - virtuálisan - összejönnek, hogy egy élő képet alkossanak Giovanni Contardi-val, a Rubik kocka mozaik művészével és a Rubik’s® márkanagykövetével.

Ahogy egy ilyen különleges alkalomhoz illik, ez csak egyszeri élő esemény lesz. Az élő közvetítésre szóló jegyvásárlás az egyetlen módja annak, hogy megnézhessük Mága Zoltán és sztárvendégeit ezen a rendkívüli helyszínen.

 

A követítés az alivemusic.tv online felületen lesz elérhető. Az online koncerthez való hozzáféréshez regisztrálnia kell az alivemusic.tv weboldalon a koncert előtt és aktiválnia jegyét.

A koncert megtekintéséhez szükséges bejelentkezés menetéhez kérem kattintson ide.

Galéria

picture Mága Zoltán 13. Budapesti Újévi Koncert
Top