Bladerunnaz | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  FŐOLDAL >>  Bladerunnaz

Bladerunnaz

Bladerunnaz

A Bladerunnaz szervezőcsapat 1998-ban jött létre, hogy Magyarországra hozza az akkori legelőremutatóbb tánczenei stílust, a drum and bass-t. A stílussal együtt nőtt itthon a Bladerunnaz egyre nagyobbra, mára a hazai elektronikus tánczenei életben a Bladerunnaz az egyik legnagyobb magyar zenei szervező, drum and bass-ben pedig a vezető promóter. A drum and bass és a Bladerunnaz neve Magyarországon egybeforrt, aki idehaza a stílus kedvelője az biztosan megfordult már Bladerunnaz rendezvényen. A stílus nemzetközi sztárjai szinte kivétel nélkül mind Bladerunnaz rendezvényen lépnek fel Magyarországon.
A drum and bass rendezvények mellett a Bladerunnaz más stílusokban is (garage, dubstep, house, techno, IDM) igyekszik érdekes és népszerű előadókkal megörvendeztetni a magyar közönséget.
Sorozataink, amelyekkel rendszeresen találkozhat a közönség Budapesten és országszerte: Bladerunnaz, Budapest Jungle, Budapest Bass Music, Different Drum, Heads Up!, Kick it. Nemzetközi rendezvények, amelyeket a Bladerunnaz képvisel Magyarországon: UKF, Let It Roll, Therapy Sessions, Outlook Festival

Bookmark and Share
Megosztás