Detail info
Close

SZIN 2011 - bérlet

SZIN 2011 - bérlet

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

SZIN 2011

Szegedi Ifjúsági Napok

2011. augusztus 24-28.

Az Újszegedi Partfürdőre már lefoglalták a nyaralásukat az electro, a rock, a ska, a hip-hop, a világzene és a dancehall legizgalmasabb képviselői. A műfajok listája persze nem teljes, a felsorolást érdemes élőben kiegészíteni a pop punkot játszó Simple Plan, az Ausztriából kaukázusi ritmusokat, és skaba oltott rockos világzenét hozó Russkaja, és a legjobb magyar bandák koncertjein.
A hip-hop-ból, R’n’B-ből induló, mostanra inkább electro dance zenékre váltó Kelis és zenekara az ellenállhatatlan Milkshake mellett legutóbbi, Flash Tone albumával is megkínálja a SZINeseket, electro-technoval pedig a madridi belga DJ, Jimmy Van M készül a fesztiválra.
Színpadra lép Szegeden a hazai élvonal is: a Fonogram-díjas Bin-Jip, Harcsa Veronikával az élen eklektikus, electros, kísérletező nu-jazzt, a Carbonfools a rock és az elektronika tökéletes balanszán túl Fehér Balázs ellenállhatatlan sármját is hozza. A napfényről az Anima Sound System gondoskodik, a zúzásról a Road és a Blind Myself. A Copy Con lüktetésére együtt dobban majd a SZINesek szíve, és óriási bulit csinál az Irie Maffia és a csíkszeredai Tündérground is.
A szegedi esték bulifelelőse lesz még a Kerekes Band, a Colorstar, a 30Y, a Zanzibar, és a Heaven Street Seven is. Pörgős szövegek és masszív hip-hop több pakkban érkezik a SZINre: Akkezdet Phiai, a Hősök, az Animal Cannibals, továbbá Ganxta Zolee és a Kartell is belekapaszkodnak a mikrofonba.

Bérlet ára elővételben:
Július 10-ig 13.900 Forint,
Augusztus 20-ig 15.900 Forint,
A helyszínen: 18.900 Forint.

Napijegy ára elővételben (Július 10-től):
Augusztus 20-ig 5.500 Forint,
A helyszínen: 6.500 Forint.

További információ:
www.szin.org
www.facebook.com/szin.szeged

Top