Detail info
Close

Black Dahlia Murder, Psycroptic, guests

Black Dahlia Murder, Psycroptic, guests

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

A BPRNR Booking bemutatja:

2009. február 1., vasárnap
Budapest, Dürer-kert
Belépő: elővételben 4000 Ft, a helyszínen 4500 Ft.

Black Dahlia Murder
Psycroptic
Cephalic Carnage
Sylosys


Különösebb oka nincs annak, hogy a The Black Dahlia Murder útra kel, de ettől függetlenül nem valószínű, hogy bárki is szomorkodna emiatt. Legutóbb a Kultiplexben adott egy teltházas koncertet a csapat, és most is kizárt, hogy pangani fog a Dürer-Kertben a nézőtér. A detroiti zenekar hardcore alapokkal rendelkezik, de ma már semmi ilyesmi nincs bennük, színtiszta death-thrash, amit játszanak. Ráadásul a komolyságukról sem híresek a mindig jókedvű srácok, tehát a felhőtlen szórakozás garantált a bulijukon.
Az 1992-ben alakult Cephalic Carnage ma már elég nagy hírnévnek örvend, a Relapse kiadó egyik legjobban nyomott csapata ők. És, ha ugye Relapse, akkor valami zajt kapunk az biztos. Náluk ez ilyen poszt-death-thrash-ben nyilvánul meg, szanaszét tördelt ütemekkel, technikás gitártémákkal, és persze hörgéssel. Ők Denverből jöttek, és nekik sincs új lemezük, csak úgy turnézgatnak egyet mindenki nagy örömére.
Nem játszik könnyebb zenét az ausztrál Psycroptic sem. Nem is igazán ausztrálok ők, hiszen Hobart a székhelyük, ami Tasmania fővárosa, és ez ugye a fő szigettől délre fekszik, szinte külön kis államként funkcionál. Biztos nem sok ilyen csapat szaladgál arra. Na, nekik már van bemutatásra váró anyaguk Ob (Servant) címmel, és ezt nem kisebb kiadó, mint a Nuclear Blast gondozza.
A nyitó zenekar a Sylosis lesz, akik Angliából jöttek, és talán a legkönnyedebbek az egész felhozatalból. Epic thrash metalként aposztrofálják magukat, legyen igazuk. Neki is van új lemezük, és ők is a német metal-multinál vannak. Ők fognak már dallamosan, amolyan killswitch-esen is énekelni, csak hogy ne kezdjük már az egész estét valami eszement darálással, inkább szépen szokjuk a keménységet.

Top