Detail info
Close

Dob+Basszus Live

Bárka Színház
Dob+Basszus Live

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

DOB+BASSZUS LIVE -  Lévai Balázs zenés, színpadi talk showja

Lévai Balázs vendége: ÁKOS

„Dob meg basszus zakatol a füleiben”: Lévai Balázs többszörös díjnyertes könnyűzenei tévéműsora majd két év kihagyás után a Bárka Színház színpadán új formában, új tartalommal tér vissza. Ami változatlan: legendás figurák, korszakos dalok, szellemes szakértői megfejtések. Ami új: élőben játsszanak az est főszereplői, akik a dalok között szemtől-szembe állnak/ülnek rajongóikkal és bírálóikkal. Az élveboncolás során még azt is elszenvedik, hogy a meghívott költő egyik slágerüket kissé átértelmezze, s ráadásul ezt az átiratot ők elő is adják. Amikor kicsit szóhoz jutnak, mesélnek a dalok születéséről, arról, hogy nekik mit jelentenek.

Az élveboncolás áldozata június 8-án Kovács Ákos lesz, aki már több mint 23 éve remegteti a magyar dobhártyákat a hallgatóság nagy örömére. Az est során még azt is elszenvedi, hogy az ismert költő, Lackfi János egy slágerét kissé átértelmezze, s ráadásul ezt az átiratot ő elő is adja.

A közönséget szórakoztatja még a Dob+Basszus két tehetséges riportere, Mucsi Zoltán és Scherer Péter, valamint a Vének Tanácsa is elmondja véleményét az zenész munkásságáról.

Jegyár: 6500Ft

Top