Detail info
Close

Metalfest Open Air

Metalfest Open Air

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

METALFEST Open Air Hungary

2010. május 21-23. (kapunyitás 21-én 10 órakor)
Budapest, Csillebérci Szabadidőközpont (XII. ker., Konkoly Thege Miklós út 21.)


Bérlet ár: 12.990 Ft
Tartalmazza a sátorhely árát és a tisztálkodási lehetőséget is.

Fellépők: Sonata Arctica, Lamb of God, HammerFall, Finntroll, Korpiklaani, Leaves' Eyes, Nevermore, Vader, Deathstars, Deicide, Eluveitie, Brainstorm, Marduk, Sabaton, Decapitated, Death Angel, Legion of the Damned, Varg, Nevergreen, Kalapács, Vale of Tears és I Divine
Teljes program: www.metalfest.hu

A MetalFest fesztiválsorozat lesz idén nyáron Európa egyik legnagyobb metal történése. A helyszín ideális, hiszen az ország bármely pontjáról könnyen elérhető, tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető. A helyszínen egy arborétum jellegű, hatalmas parkos terület várja a metal fanatikusokat, korlátlan sátorhellyel. Sőt, több, mint 1000 fő részére még faházas elhelyezésre is van lehetőség. Ez a terület évtizedek óta ifjúsági táboroknak ad otthont, így kellő számú vizesblokk, illemhely és zuhanyzó áll a fesztiválozók rendelkezésére. Ennek köszönhetően már az első évben is garantálni tudjuk, hogy a headbangereket Európa egyik legcivilizáltabb fesztiválja fogadja majd.

A MetalFest szervezői a meteorológiai jelentések bizonytalansága miatt és maximálisan a nézők biztonságát és jóhangulatú, kultúrált szórakozását szem előtt tartva a lehető legbiztonságosabb megoldás: a HammerWorld szabadtéri színpad és nézőtér fedetté tétele mellett döntöttek.

A rendezvényre napijegyek is kaphatók!

Galéria

picture Metalfest Open Air
Top