Detail info
Close

Halásztelek 2010 Summer Opening

Halásztelek 2010 Summer Opening

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Y-Production & Psybaba records &Halásztelek Team presents:
2010 Summer Opening
ÚJ DÁTUM: 2010. május 22. szombat 21:00
Helyszín: Halásztelek

A várható rossz időjárás miatt a bulit egy héttel később, május 22-én rendezik meg. A korábban megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra is.

Hamarosan ismét itt a nyár........Arra gondoltunk talán sokan örülnének egy olyan bulinak ahol a psy zene szinte valamennyi stílusa külön-külön színpadon mégis egy partyn képviseltetné magát.Így talán mindenkinek tetszeni fog a buli zenei felépítése és találkozhat azokkal az ismerőseivel akik más psy zenei stílust kedvelnek. A dark színpadon kívül full on-progressive,és chill-ambient-re gondoltunk. Sokat elmélkedtünk a külföldi előadók kilétén míg végre sikerült meghozni a közös döntésünk és 3 olyan előadó mellett megállapodnunk akik a játszott zenei műfajukban kiemelkedőt alkottak illetve nem ismeretlenek hazánkban sem.Mivel több színpad is lesz a bulin ezért igyekszünk a hazai szcéna színe javát is elhívni a rendezvényre ezáltal kicsit összefogni ezt a csapatot és közös erővel közös élményt varázsolni. A buli helyszíne a legendás Halásztelek Duna part,ahol annak idején a hazai goa élet is elindult.

Külföldi fellépők:
KINDZADZA - LIVE! - (Russia)
COSMOSIS-LIVE! - (England)
Vaishiyas - live (Germany)

További fellépők: Oleg Wegha, Jirzij Tsubi, Görgő, Hruscsov, Toge, Botond, Chromatic live, Green Cosmos live, Y-east live, Irgum Burgum live, Trippyhippies live, Chemicalspoon live, Ork Monk live, Insector live
Odajutás: Bp. felől a halásztelki főúton haladva az utolsó utca jobbra Diófasor, ezen végig át a gáton, majd balra kövesd a nyilakat!
GPS: 47° 21' 28.10" N, 18° 57' 21.93" E

Jegyár: 3.000 HUF
Top