Detail info
Close

Nana Kitade

Nana Kitade

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Nana Kitade (Japán)

A38 (Petőfi híd, budai hídfő)
2011 április 21., csütörtök 19:00

A tavaszi szünet első napján igazi csemege vár az japán zenék és rajzfilmek hazai rajongóira: első ízben látogat el hozzánk egy vérbeli japán sztárénekesnő Nana Kitade személyében.

A 2003-ban debütált énekesnő neve annak köszönhetően lett nemzetközileg is ismert, hogy olyan anime rajzfilmsorozatokhoz írt betétdalokat, mint az Animax műsorán magyarul is futó Fullmetal Alchemist ("Kesenai Tsumi") és D.Gray-Man ("Antoinette Blue"), de ezeken kívűl több más, nálunk kevérbé ismert széria zenéjéért is ő felelős (többek közt Persona: Trinity Soul, Jigoku Shoujo 3. valamint a kanadai Ruby Gloom japán verziója).

Zeneileg a kezdetektől fogva tökéletes érzékkel egyensúlyoz pop és a rock közt, így, habár elsősorban pop-dívaként tartják számon, nem csoda, hogy a rockrajongók közt is nagy népszerűségnek örvend. Zenei sokszínűségét jellemzi, hogy a karreirje során készített számtalan feldolgozás közt olyanok sorakoznak egymás mellett, mint a Greenday, Cyndi Lauper és a Daisy Chainsaw egy-egy száma, valamint a legendás Sailor Moon anime-sorozat betétdala.

Több korábbi, sikeres európai és amerikai fellépése után most végre hosszabb turnéra indul a kontinensen aktuális, Loveless nevű projektjével és ennek köszönhetően jut el hozzánk is: április 21-én lép az A38 színpadára, ahol a karrierjének legnagyobb sikerei mellett természetesen új számokat is játszik majd.

Belépő: 4900 Ft.

info: http://soundofjapan.hu/ 
http://loveless73.com/ (hivatalos oldal)

Galéria

picture Nana Kitade
picture Nana Kitade
Top