Detail info
Close

Neoton Família sztárjai - Minek ez a cirkusz?!

Neoton Família sztárjai - Minek ez a cirkusz?!

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Neoton Família sztárjai - Minek ez a cirkusz?!

Időpont: 2011. december 27. 20:00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Minek ez a cirkusz? - kérdezik a Neoton Família jól ismert zenészei, akik úgy érezték, december végén egy olyan oldalukat mutatják meg közönségüknek, amilyennek még nem látták és hallották őket.

Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, valamint Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László egy olyan forgatagot teremtenek a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a színpadon artisták, bohócok, légtornászok teszik a látványt még színesebbé, sőt a díszletek is ezt a fajta cirkuszi hangulatot varázsolják majd a helyszínre. A koncert egyfajta időutazás is lesz, hiszen a Neoton Família történetének egy-egy állomása régi felvételeken, fényképeken is megelevenedik majd a kivetítőkön.

Miért döntöttek úgy, hogy időutazásra hívják közönségüket? A válasz a bűvös, sokak által félt 2012-es évben rejlik, amelyről sokan gondolják úgy, hogy ez a világvégét jelenti. Éva és Ádám a többiekkel karöltve azonban a következendő esztendőt nem másnak, mint egy pozitív változásnak érzik.

A jól ismert slágerek közül többet áthangszerelve, eddig még nem hallott formában hallhatjuk majd a koncerten, amelyről részleteket még nem árultak el, de annyi bizonyos, hogy egy szimfonikus zenekar is helyet kap a színpadon, és könnyen belekeveredhetünk egy latin forgatagba is!

Jegyár: 5900-13900 Ft

Galéria

picture Neoton Família sztárjai - Minek ez a cirkusz?!
Top