Detail info
Close

Gregorian

Gregorian

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Gregorian - The dark side of the chant Tour

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Időpont: 2011. november. 02., szerda este 8 óra

A GREGORIAN NOVEMBER 2-ÁN MAGYARORSZÁGON LÉP FEL

A világ 20 országában már több mint egy millió ember látta a könnyűzenét és a középkori dallamokat egyedülállóan ötvöző GREGORIAN koncertjeit, és most végre a hazai közönség is megnézheti hihetetlen showműsorukat. 2011. november 2-án nyolc szerzetesnek öltözött énekes, rockegyüttes és szimfonikus zenekar áll majd a Budapest Kongresszusi Központ színpadán, hogy speciális látványvilággal ötvözve felcsendüljenek a GREGORIAN számai, melyben a Coldplay, AC/DC, Metallica, Depeche Mode dallamok gregorián stílusban és átiratban hallhatók.

A nézők és a kritikusok által egyaránt nagyra értékelt GREGORIAN koncerteket edig több mint 1.000.000 ember élvezte, voltak már előadások sportcsarnokban, katedrálisokban, amfiteátrumokban, színházakban a világ 20 országában.

A GREGORIAN legújabb nagylemeze, The Dark Side of the Chant címmel, mely a Carmina Burana-tól az AC/DC-n át Madonnáig vegyíti a modern és a gregorian zenét. Az albumot bemutató turnéjuk során Magyarország mellett, Szlovéniában, Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Oroszországban lépnek fel, és saját állandó showműsoruk indul Las Vegasban.

www.danubiusmusic.com
facebook.com/DanubiusMusic

Top