Detail info
Close

Loreena McKennitt

Loreena McKennitt

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Loreena McKennitt
Celtic Footprints Tour

Papp László Budapest Sportaréna
2012. március 27., kedd 20:00 óra

A kanadai énekesnő, dalszerző, hárfa-, harmonika-, és zongoraművész, a világzene ismert és népszerű alakjának koncertprogramjában a The Wind that Shakes the Barley (2010) c. albumáról és korábbi sikeres dalaiból ad válogatást. 
A 41 napos, 11 országot érintő európai turné vissza fogja hozni Loreenát legkedvesebb koncerthelyszíneire, közönségéhez, és bővíti a kört néhány új úti céllal.
 „Igazán várom, hogy dalaimmal újra a közönség elé állhassak, mivel mindig is csodálatos dolog volt olyan emberekkel találkozni, akik helyet adtak az életükben a zeném számára.” “Nagy örömmel nézek annak elébe, hogy újra Európába indulok”, jelentette ki Loreena. “Legutóbbi turnénk óta a The Wind that Shakes the Barley c. albumunkat fejeztük be, mely albumon olyan dalok szerepelnek, melyek a kezdetektől megihlettek, amikor felfedeztem a kelta muzsikát, különösen az ír, skót és angol eredetűeket. Örömmel nézünk annak elébe, hogy a turné során e dalok közül is eljátszunk néhányat a korábbi kedvencek mellet, és ezen felül a Kelták keleti eredete által ihletett darabokat is bemutatunk.” Loreenával nagyrészt állandó zenésztársai utaznak (Brian Hughes – gitár, Hugh Marsh – hegedű, Carolina Lavelle cselló),  de új művészvendégek is színpadra lépnek.
Loreena McKennitt budapesti koncertjén átélheti a közönség a tradicionális kelta zenei világ harmóniában gazdag hangulatát, élvezheti a kiegyensúlyozott és egyedülálló előadás minden pillanatát.  Egy különleges utazáson vehetnek részt, mesebeli tájak és legendák birodalmában, a szelek szárnyán, mintha egy film szereplői lennének.

További információ:
www.danubiusmusic.com
www.facebook.com/DanubiusMusic

Top