Detail info
Close

The Illusionists

The Illusionists

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

THE ILLUSIONISTS

Helyszín: Syma Rendezvényközpont
Dátum: 2013. november 22-23-24.

A világ legjobb illuzionistái novemberben Budapesten
 
A könnyűzenei koncertek gyűrűjében igazán üdítő programnak ígérkezik Amerika új utazó cirkusza, AZ ILLUZIONISTÁK, mely európai turnéja keretében Magyarországra is ellátogat idén novemberben. A szemkápráztató produkció bűvészei két óra alatt valóban a lehetetlen földjére repítik nézőiket. Hölgyeim és Uraim, legtitkosabb álmaink világa, a Mágia visszatért!
 
A show valóban átviszi a bűvészet műfaját a 21. századba. A 7 illuzionista közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is, akik gyakran az életükkel játszanak a produkció kedvéért. Pengenyelés, gondolatolvasás, kettévágás, ámulatba ejtő lebegések és izgalmas szabadulások mellett számtalan, soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők. – A trükköket természetesen nem árulhatjuk el – mondja Dan Sperry, az Anti-Bűvész, akit csak úgy emlegetnek, mint Copperfield és Marilyn Manson találkozását –, ezt a showt mindenkinek látnia kell, de úgysem fognak hinni a szemüknek!
 
Az Illuzionisták show világpremierje 2012-ben a gyönyörű sydney-i Operaházban volt, majd ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát. A produkció 2013 őszén érkezik Európába, Budapesten a Syma Csarnokban mindössze 3 előadás erejéig lesz látható november 22-23-24-én.
 
Csodára vágyó gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek is felejthetetlen találkozás a “Lehetetlen és az Érthetetlen Mestereivel”!

Top