Detail info
Close

Csík Zenekar előszilveszter

Csík Zenekar előszilveszter

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Óévbúcsúztató mulatság a Csík Zenekarral és vendégeivel

Teátrum - 2009. december 30., szerda, 20.00

Sok éve kedves hagyomány a Csík zenekar életében, hogy az év utolsó előtti napján Óévbúcsúztató mulatságot tart. Az idei vendégeink: Presser Gábor,  Dresch Mihály, Kiss Tibor, a Dűvő Zenekar, a Hot Club of Hungary és természetesen a kedves közönség, aki velünk együt
ésmulatva búcsúztatja az Óévet.
Csík Zenekar: Mai világunk zenei élete rendkívül sokszínű: nemcsak a műfajok, stílusok, hanem az előadók sokaságát tekintve is. Ennek a színkavalkádnak egyik igazán érdekes és izgalmas színfoltja a Magyarországon immár 20 éve működő Csík Zenekar, amely elsősorban a magyar népzene hiteles tolmácsolója.
Ezeket az éveket elsősorban a népzene megismerésére, tanulására, majd később továbbadására szánták – koncerteken, táncházakban – Magyarországon és külföldön egyaránt. Az utóbbi néhány évben olyan zenei utat választottak, amely lehetőséget nyújt arra, hogy minél több embernek adjon a népzene váratlan, de kellemes élményt. Márpedig a folklór és a könnyű műfajok eddig soha nem alkalmazott, igazán érdekes és sikeres ötvözésével kapcsolatban bátran mondhatjuk, hogy új műfajt teremtettek.
Régebben a rockzene erősítette magát a népzenével, a Csík Zenekar muzsikájában viszont a népzene kebelezi be a rockzenét, megtartva önnön autentikus értékeit, az emberi gondolatok, érzések szép gyümölcseit, ám kihasználva a mai változó világunkat mozgató pop és rockzene sok embert megérintő, sodró erejét.
A Csík Zenekar munkássága azonban nem csupán ilyen szempontból érdekes, hiszen éppúgy fontos számára – a könnyű műfajon túl – a klasszikus zene világa is.

Jegyárak:
Elővételi jegyár: 4000 Ft
Helyszíni jegyár: 4500 Ft

A koncerten ülő- és állóhelyek is lesznek, helyfoglalás érkezési sorrenden.

Bővebb info: www.millenaris.hu/koncertek

Top