Detail info
Close

Csókos asszony - Thália Színház

Csókos asszony - Thália Színház

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Zerkovitz Béla: Csókos asszony
Mi muzsikus lelkek, Gyere, te nímand!, Van a Bajza ucca sarkán egy kis palota...- ugye ismerosek ezek a dalok!? Igen, kedves nézonk, ezek az örökzöld zseniális slágerek - és még jó pár - ebben a darabban hangzanak el. Ugye ennél nem is kell több, hogy vonzóvá tegye az eloadást!? Pedig még rengeteg dolog van: kituno színészek, remek táncok, és humor, nevetés, kacagás! És egy nagyon jó történet: Pesten, a Józsefvárosban, a Nagytemplom utcában Katóka ünneplésére készül a háznép. Katóka, teljes nevén Pünkösdi Kató, ugyanis színinövendék és éppen eloadása volt a színházban, ahol a Csókos asszony címu operett címszerepét játszotta. Neveloapja, Kubanek Tóbiás hentesmester és a háznép Katóka és Dorozsmai Pista eljegyzését szervezi.
Közben Báró Tarpataky, a híres mecénás érkezik a Nagytemplom utcába, mert látta Katókát a délutáni eloadáson. A bárónak nagyon tetszett, és meghívja a lányt Bajza utcai palotájába. Katóka nem fogadja el a meghívást. Dorozsmai nem tudta visszaszerezni a zálogba adott jegygyuruket, ezért elmenekül az eljegyzésrol egy esti privát orfeumi fellépésre. Az eljegyzésre összegyult vendégek már csak a volegényt várják, de o nincs sehol. Katóka teljesen összeomlik, és elrohan a Nagytemplom utcából a Bajza uccába...

FIGYELEM!Az online foglalás ill. a bankkártyás vásárlás utáni személyes átvétel lehetosége megszunt. Vásárláshoz kérjük vegye igénybe HOMEticket rendszerünket vagy kérje jegyét postán, ill. látogasson el valamely jegyirodánkba, vagy hívja a színházat a +36 1 312 4866 számon! Köszönjük!

Top