Detail info
Close

Ragnarök's Aaskereia fesztivál

Ragnarök's Aaskereia fesztivál

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

a Hammer Concerts bemutatja:

Ragnarök's Aaskereia 2008 fesztivál
Hollenthon, Alestorm, Svartsot, Gwydion

2008. október 20. hétfő 17:00
Budapest, Diesel (volt E-Klub)

Belépő: 5000 Ft

A 18 állomásos európai koncertsorozat, amely a Ragnarök’s Aaskereia nevet kapta, október végén éri el hazánkat. Az egyelőre 100%-ban Napalm Records-os bandákból álló fellépők listája már most igazi különlegességgé teszi a rendezvényt.
A headliner Tyr lesz, akik számtalan hazai koncertjük révén tiszteletbeli magyarokká avanzsáltak az utóbbi évek alatt. Ezen az estén nem csak legkedveltebb dalok, hanem a legutóbbi lemezük, a májusban megjelent Land nótái és elhangzanak majd. Fellép a kilencvenes évek közepén alakult osztrák, black/death metal csapat, a Hollenthon, kiknek szintén idén jelent meg az új lemezük Opus Magnum címmel, s először járnak hazánkban. A bécsi négyes, bár változtatott egy picit azon a muzsikán, amit eddig játszott, megőrizte a gyökereit, s az elborult hangulatú, - bár már kevésbé szimfonikus – muzsika ugyanolyan minőségi, mint amikor az elején Pungent Stench-ből ismert Martin Schirenc útjára indította ezt a projektet.
Színpadra lép még a skót viking metal Alestrom és a dán Svartsot is, stílus szempontjából ők sem lógnak ki a sorból. A helyszínen különleges Napalm Records - stand vár majd mindenkit!

Top