Detail info
Close

Quimby Teátrum

Bartók Kamaraszínház
Quimby Teátrum

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Quimby Teátrum

Helyszín: Tihanyi Szabadtéri Színpad
Időpont: 2011. július 23. szombat 20:30 (
Esőnap: 2011. július 24. vasárnap 20:30)

A népszerű Quimby zenekar ismét színházba invitálja a rajongótáborát. Az este ritmusát a jól ismert zeneszámok és az "egyéb produkciók" váltakozása adja meg.
De hogy mit is takarnak az egyéb produkciók?
A Teátrum nem azonos semmi korábbi Quimby megmozdulással, sőt két egyforma Teátrum sem jöhet létre. A próbák szabad légkörének szerkesztett változata ez - némi meglepetéssel. Egy igazi Quimby koncert megtűzdelve Varázszenével (és szabad improvizációkkal), valamint mikrojelenetekkel. Mindez kellemes, leülős, figyelős környezetben.

Mennyei csilingelésektől a hétköznapok dalain át a pokoli zörejekig…

A zene nem csupán betétdalokból áll. Folyamatos aláfestő – "filmzenei” – funkciója mellett zörejek, effektek, hangminták, hangjáték bejátszások segítik a színpadi cselekményt. A betétdalok a már ismert Quimby dalok vonatkozó válogatása, illetve a készülődő album témába vágó dalai. A régi és új számok is sajátos színházi köntöst kapnak - hol teljes dal hangzik el, hol csak utalásszerűen egy-egy eredeti vagy újrahangszerelt szám részlet. A prózai szereplők maguk a zenészek lesznek, az ősi comedia del l’arte és vásári komédiák szellemében, állandó karaktereket megjelenítve. Az este ritmusát a zeneszámok és az „egyéb produkciók” váltakozása adja meg: a zenekar tagjai időnként zenélés helyett/mellett némajátékokat, minijeleneteket, Quimby-dialógokat adnak elő, amelyekben keveredik az abszurd humor és a filozófia.

Jegyár: 3500 Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Top