Detail info
Close

LGT

LGT

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Ha mindenki szeretné a jó zenét.
De mindenki tudná, hogy mikor elég.
S mindenki vállalna egy szólamot,
s mindenki fújná a dallamot.
mindenki, mindenki, mindenki, mindenki ..."

A hazai rock-történet legkíválóbbjait bemutató új sorozatunk első darabja: az LGT fénykoncert.

Az Locomotív GT zenei életművéből válogatott egy órás zenei összeállítás, fantasztikus élményt ígér a fényművészet szerelmeseinek!

A felcsendülő dalok jelentős része koncertfelvétel, amelyek sajátos hangulatukkal hátborzongató pillanatokat idéznek a Planetárium csillagfényes égboltja alatt, ahol ezernyi hajszálvonalból szôtt rubinpiros pókháló keveredik ibolyakék és smaragdzöld színekben ragyogó pontok halmazával. Penge-fénycsóvák hasítanak a térbe, sziporkázó csillagok lebegnek a levegôben. Mintha egy démon életre keltette volna egy absztrakt kiállítás képeit, ahol a festô csak tiszta, keveretlen színekkel, mikroszkopikus vonalakból alkotott művei új életet kezdve kiléptek a rámákból, hogy elfoglaljanak egy új, kézzel megfoghatatlan dimenziót.

Lefesthetô a zene? Megzenesíthetô a fény? A művészet fantáziavilágában ezer különbözô módon mindig is igen volt a válasz a kérdésre. A lézerfény az ecset, a festék és a forma, amivel néhányan ismét megkísérlik a bizonyítást, a látható hangok és a hallgatható képek paradoxonának feloldozását.

Az előadás létrehozásáért külön köszönettel tartozunk a szerzőknek, az Lokomotív GT tagjainak, a felvételeken közreműködő zenészeknek, a dalok rögzítésében közreműködő hangmérnököknek, technikusoknak, a koncertek létrejöttét segítő műszaki és szervezési szakembereknek.

Belépőjegy: Felnőtt 2.390.-Ft, diák: 1.890.-Ft

Top