Detail info
Close

J.M. Jarre (lézershow)

J.M. Jarre (lézershow)

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Üdvözlet a fantasztikus fények birodalmából ! Őrületes esti fénykoncertek várnak a Budapesti Planetáriumban. Az előadás 19.30-kor kezdődik.

Smaragdzöld lézerfénybõl szõtt pókhálót rubinvörös fénycsóvák szabdalnak áttetszõ fátyollá, amin pulzáló sokszögek õrült táncukat lejtik szaladgáló színes fénypászmák ezrei között, majd egy száguldó fényörvény közepén tûznélküli tûzijáték robbanásai koronázzák meg a fényzene születésének estérõl estére ismétlõdõ fantasztikus ünnepét.

A kozmikus zene egyik feltalálója Jean-Michel Jarre majd minden évben megrendezi a maga fantasztikus multimédia show-ját ahol városokat borít lángba elképesztõ tûzijátékkal, felhõkarcolókra rajzol lézerrel, óriás vetítõkkel. Mindent megkísérel, hogy láthatóvá tegye a zene segítségével teremtett világát, amely egyszerû, tiszta és emberközpontú.

Az "Oxigene", a "Magnetic Fields" és az "Equinox" megteremti a Jarre féle világegyetemet, a Laurie Anderson-nal közösen készített "Zoolook" album mintegy benépesíti azt. A LézerSzínház sajátos eszközeivel "fordítja le" Jarre üzenetét. Ezen az elõadáson kizárólag a lézer-fény ecsetjével festett - a zene hangulatának tükörképeként változó - rajzolatok töltik be a Planetárium csillagfényes kupoláját.

A fantasztikus fények birodalmában tett látogatás a világmindenség más dimenzióiban történõ barangolás élményével ajándékozza meg az elõadások látogatóit.

Belépőjegy: 2.690.-Ft, diák: 2.190.-Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Top