Nick Cave & the Bad Seeds Turné GYIK

Honnan vegyem a jegyeimet?

Az összes hivatalos jegyértékesítő webhely a nickcave.com oldalon lesz felsorolva. A turnéra minden jegy csak online vásárolható meg. Csak a MARKET-re vásároljon jegyet a következő webhelyekről:

 

Ticketportal: https://www.ticketportal.hu/

 

Mikor kezdik árusítani a jegyeket?

Az általános értékesítésre 2024. március 22-én, pénteken, helyi idő szerint 10 órakor kerül sor.

 

Lesz-e név a jegyekre vonatkozó szabályzatban ezen a turnén?

A Nick Cave & the Bad Seeds promóterei elkötelezettek az etikátlan másodlagos jegyértékesítés és viszonteladás elleni küzdelemben.

 

Névre szóló jegyekre vonatkozó szabályzatot fogunk működtetni. A jegyvásárló neve (a továbbiakban: „Vezető vásárló”) a megrendelésben szereplő összes jegyen megjelenik. A Vezető Vásárló neve a megfelelő számlatulajdonos / kártyabirtokos / név, amelyet a foglalási folyamat során megadtak (a jegyrendszere alapján törölni kell). A Vevő nevét a visszaigazoló e-mailben és a jegyen találja.

 

Fontos, hogy a Vezető Vásárló a csoportjával és a Vezető Vásárló megfelelő, érvényes fényképes igazolvánnyal érkezzen a rendezvényre.

 

Hogyan intézhetem el a jegyek vásárlását mozgáskorlátozottak számára?

Azoknak az ügyfeleknek, akiknek gondozóra van szükségük, hogy elkísérje őket, vagy mozgássérült hozzáférésre van szükségük az előadásokhoz, látogassa meg a Papp László Budapest Sportaréna weboldalát: https://www.budapestarena.hu/

 

Hány jegyet vásárolhatok?

Vezető vásárlónként előadásonként 6 jegy lesz szigorúan korlátozva. Ez a korlátozás azért van érvényben, hogy minél több embernek legyen méltányos esélye a jegyvásárlásra. Az egész csoportnak a Vezető Vevővel együtt kell megérkeznie.

 

FIGYELEM, hogy minden olyan tranzakció, amelyet bot vásárlásként észlel, az ügyfelek duplikált fiókokat hoznak létre annak érdekében, hogy a jegykorlátnál többet vásároljanak, vagy minden olyan művelet, amely a jegykorlátot meghaladó gyanús vásárlásra utal, értesítés és kártérítés nélkül törölhető.

 

Mik a belépési feltételek?

Az előadásra való belépéshez a belépőt világos és sértetlen vonalkóddal/QR kóddal kell hozni. Előfordulhat, hogy be kell mutatnia az e-mailben küldött foglalási visszaigazolást és egy érvényes fényképes igazolványt, amely megegyezik a jegy(ek)en szereplő Vevő nevével.

 

A fényképes igazolvány elfogadott formái a következők lehetnek: – Jelenlegi vezetői engedély (ideértve az ideiglenes jogosítványt is), jelenlegi vagy nemrégiben lejárt útlevél (feltéve, hogy a kép jól hasonlít a tulajdonosra), vagy egy kormány által jóváhagyott személyi igazolvány.

 

Nem találom a megerősítő e-mailemet?

Először ellenőrizze a levélszemét vagy a spam mappát. Forgalmas időszakokban a megerősítő e-mailek megérkezése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha még mindig nem kapta meg a visszaigazolást, vegye fel a kapcsolatot annak a jegyértékesítőnek az ügyfélszolgálatával, amelyen keresztül Ön szerint foglalt. Ha nem biztos abban, hogy melyik cégtől vásárolt, ez általában megjelenik a hitelkártya-kivonaton vagy bankszámlakivonaton.

 

Hogyan kézbesítik a jegyeimet?

A vásárlás után csak egy visszaigazoló e-mailt fog kapni. Jegyeit e-mailben keresztül küldjük ki (a feladási módnak megfelelően törölje) az előadás dátumához közelebb.

 

E-jegyek

Az e-ticket olyan PDF-fájlok, amelyeket e-mailben kap, és közvetlenül a telefonjáról kinyomtathat vagy megmutathat.

A jegyek megvásárlása után egy egyszerű visszaigazoló e-mailt kap a vásárlás igazolásaként.

 

Megváltoztathatom a jegyemen szereplő nevet?

A Vevő nevének megváltoztatása a jegy(ek)en csak enyhítő körülmények között lehetséges. További információért forduljon a vásárlás helyéhez: Ticketportal.

 

Nem tudok részt venni a rendezvényen, és el kell adnom a jegyemet. Mit tegyek?

Ezek a műsorok hivatalos viszonteladói lesznek. Szigorúan tilos Nick Cave & The Bad Seeds jegyek továbbértékesítése a Magyarországon vagy a környező országokban, kivéve az alább felsorolt hivatalos névértékű viszonteladói platform(ok)on keresztül:

TicketSwap: https://www.ticketswap.hu/

 

Bármely Nick Cave & The Bad Seeds jegy, amelyet máshol, akár online, akár offline (beleértve a Viagogo-t vagy bármely más jogosulatlan forrást, beleértve az összes másodlagos jegyértékesítő webhelyet is) viszonteladásra kínálnak, a teljes eredeti foglalás értesítés és kártérítés nélkül törlését eredményezheti. Az eredeti Vásárlót és pártját megtagadják, és az általuk birtokolt egyéb vásárlásokat is töröljük.

 

Mikor kapjuk meg a jegyeinket?

Az e-jegy(eke)t e-mailben, a mobiljegy(eke)t pedig a hivatalos jegykezelő alkalmazáson keresztül kapja meg (a megfelelő törlést) legkésőbb 72 órával az előadás előtt. Ha nem kapta meg a jegye(ke)t 24 órával az előadás előtt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a vásárlás helyével.

 

Milyen korhatárok vonatkoznak a műsorra?

A Papp László Budapest Sportaréna helyszíni korlátozásairól a weboldalukon tájékozódhat: https://www.budapestarena.hu/

Top