Akela: Farkasfarsang az Almássy téren

Márciusban végre ismét összegyűlhetnek az Akelások: a falka ezúttal az Almássy Téri Szabadidőközpontban tartja majd a farsangot, ahol többek között a Kalapács, a Fekete Sereg és a DemonLord is koncertezik majd.

A szintén hagyományosnak tekinthető Nagy Rocktóberi Forradalom 2006-os kiadása a forró fővárosi helyzet miatt sajnos elmaradt, így most márciusban pótolhat az Akela: a Farkasfarsang már délután kezdetét veszi majd az Almássy Téri Szabadidőközpontban, mely a Blaha Lujza tér közelében található.

A Farkasfarsang egyben az Akela Fejetlenség című új albumának budapesti bemutatókoncertje lesz, és itt indítja Életreítélt tavaszi turnéját a Kalapács is - különleges programmal, teljes hosszúságú műsorral. Az idén tízéves DemonLord jubileumi évadját nyitja majd koncertjével, a Cross Borns pedig A Torony című új lemezét mutatja majd be a nagyérdeműnek.

A márciusi bulin bemutatkozik egy új zenekar is, melynek tagjai közt találjuk a Cool Head Clan énekesét, Molics Zsoltot, valamint Ángyán Tamást is. Zsolt és Tamás a Sámán névre hallgató, rövid ám annál meghatározóbb életművel rendelkező heavy metal bandában már zenélt együtt, most pedig Mamut néven alapítottak új bandát: a gárdának ez lesz az első koncertje, és hamarosan az album is megjelenik, melybe már most is belehallgathatunk Zsolt weboldalán.

A Farkasfarsangon a koncertek már 15.00 óra körül elkezdődenek, és egészen hajnalig tart majd a mulatozás.. a farsanghoz illő jó hangulatot meglepetések és vendégzenészek feltűnése is fokozza majd. Jegyünket megvásárolhatjuk országszerte a Ticketportal partnerüzeleteiben - köztük az ismert rockboltokban -, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Farkasfarsang 007 - tudnivalók:
2007. március 3., szombat 15.00 óra
Budapest, Almássy Téri Szabadidőközpont
Belépő: 2499 Ft.
A tervezett program:
15.30 Obstruction
16.30 Stress
17.30 Cross Borns
18.30 Demonlord
19.30 Mamut
20.15 Kalapács
22.00 Akela
24.00 Fekete Sereg
01.00 Morpheus

Kapcsolódó weboldalak:
www.akela.hu
www.almassy.hu
Top