Végéhez közeledik a Depresszió turné, Zanzibar koncert Cegléden

Lassan véget ér a Depresszió tavaszi "Újratöltés" turnéja: Halász Feriék az elkövetkezendő hetekben Miskolcon, Szolnokon, Pécsett, Szegeden és Kecskeméten szerepelnek majd, április 14-én pedig a Pecsában kerül sor a turné legnagyobb bulijára. A Zanzibar is nagy dobásra készül, hiszen április 13-án hazai pályán, Cegléden koncerteznek.

Talán nincs is olyan fiatal rocker Magyarországon, aki ne ismerné a Depresszió zenekar nevét.. a négy tagból álló csapat jelenlegi felállása 1999-ben alakult ki, az első albumuk pedig 2000 végén került kiadásra, melyet - a Tankcsapda eddigi legsikeresebb vendégzenekaraként - országos turnén mutattak be, s később a Junkies bulijain is vendégszerepeltek. 2001-re az együttes már három fan clubbal rendelkezett, és a rockzenét hallgatók legfiatalabb generációjának egyik elsőszámú csapatává vált, így önálló turnéra indulhatott.. ma pedig már a világ legtermészetesebb dolga a rajongók számára, hogy a csapattal az ország minden szegletében önálló koncerten találkozhatnak.

A tavaszi, Újratöltés névre hallgató turné már javában zajlik, és minden koncerten jelen vannak az operatőrök, így hamarosan elkészül a nemrég az utolsó darabig elfogyott (de azóta persze újragyártott) Depi birthDayVD utódja, a zenekar második DVD kiadványa. Aki szerepelni akar a koncertvideón, annak nincs más dolga, mint ellátogatni a hátralévő koncertek egyikére: április 6-án Miskolcra, 7-én Szolnokra a Metal Ligetre, 13-án Pécsre, 14-én a Petőfi Csarnokba, 20-án Szegedre vagy 21-én a szegedi Hírös Metal Fesztiválra. A szegedi, a miskolci és a pécsi koncerten a Partyzán lesz a Depi vendége, míg Budapesten a rajtuk kívül a Watch My Dying és az új lemezét bemutató Replika is szerepel majd.

A Zanzibar is javában készülődik az élő fellépésre, hiszen a nagyszerű hangulatú budapesti koncertjük után most Cegléden, vagyis hazai pályán szerepelnek majd. Érthető tehát, hogy az április 13-ai koncert az együttes számára az év bulija, amire ezúttal is különleges hang-, fény- és látványelemekkel készülnek. A városi Sportcsarnokban Ritáék előtt a Krízis és az Angeleyez is játszik majd.

A Zanzibar ceglédi koncertjére, valamint a budapesti, a szegedi,a kecskeméti és a szolnoki Depresszió bulikra jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon.

Depresszió: Újratöltés turné - tudnivalók:

2007. április 6., péntek 20.00 óra
Miskolc, Ifiház
Előzenekar: Partyzán
Belépő: 1500 Ft, kapható a helyszínen.

2007. április 7., szombat 15.00 óra
Szolnok, Tiszaliget, Főiskolai Olaj Sportcsarnok
Metal Liget. Fellépnek még: Tankcsapda, Pokolgép, Ossian, Akela, Road, AB/CD, Wisdom, 6test, Rómeó Vérzik, Lady Macbeth, Robinzon Cirkusz, Cool Head Clean, Krízis, Benzin koncertek
Belépő: 2990 Ft, elővételben 2800 Ft.

2007. április 13., péntek 19.00 óra
Pécs, Ifiház
Előzenekar: Partyzán
Belépő: 1500 Ft.

2007. április 14., szombat 18.00 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
Fellépnek még: Watch My Dying, Partyzán, Replika
Belépő: elővételben 2800 Ft, a helyszínen 2990 Ft.

2007. április 20., péntek 18.00-22.00 óra
Szeged, Mars téri Pavilon
Előzenekar: Partyzán
Belépő: 1500 Ft.

2007. április 21., szombat 16.00 óra
Kecskemét, Lánchíd úti Sportcsarnok
Hírös Metal Fesztivál. Fellépnek még: Ossian, Pokolgép, Akela, Junkies, Road, Krízis, Rómeó Vérzik, Wisdom Partyzan koncertek
Belépő: 2500 Ft.

Zanzibar Cegléden

2007. április 13., péntek
Cegléd, Városi Sportcsarnok
Fellépnek még: Angeleyez, Krízis
Belépő: elővételben 1200 Ft, a helyszínen 1500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.pallaiprodukcio.hu
http://www.depressziomusic.hu
http://www.zanzibar.hu
Top