Demis Roussos a Budapest Sportarénában!

A Görög szülőktől Egyiptomban születetett világhírű énekes ismét a színpadon! Több évtizeden át tartó sikerrel a háta mögött, ismét visszatér a rajongóihoz – új albummal és egy élő turnéval. Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.

Demis című albumának mottója – ”vissza a gyökerekhez, vissza  a dalokhoz - , sokat elárul arról, mire számíthatunk a világsztártól.
Roussos már örökre letette a névjegyét a rocktörténelemben az  Aphrodite’s Child tagjaként, de azzal is, hogy dalait megszámlálhatatlan nyelven adta elő. A hatvanas években az egyik legütősebb rockénekes volt. Mostani albuma is ezt a stílust hozza vissza, hiszen a dalokat hallgatva eszünkbe jutnak az olyan slágerei, mint az It’s Five O’clock, az I Want To Live vagy az End of the World. Az Aphrodite’s Child elég hosszú ideig volt sikeres ahhoz, hogy mintegy 240 televíziós szerepléssel, három lemezzel büszkélkedjen és azzal, hogy világhírűvé tett két görög művészt: Demis Roussost és a billentyűs-zeneszerzőt,  Vangelis Papathanissiou-t.
Az albumot Tina Turner, Quincy Jones, Lenny Kravitz zeneszerzőjének, Terry Brittennek a  londoni stúdiójában vették fel. Demis és a zenekar ősszel kezd turnézni, és a programból természetesen nem hagyják ki az Aphrodite’s Child dalait sem, sőt Demis ezen kívül még egy meglepetést is tartogat a rajongóinak!

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek a Ticketportal jegyirodáiban országszerte
Jegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül
http://www.demisroussos.net/demis/ 

Top