Disney On Ice - Kedvezmény augusztusig, le ne maradjon!

A Disney On Ice Hihetetlen kalandok Disneylandben című produkciójának nézői felidézhetik egykori disneylandi élményeiket, ha pedig még nem jártak a mesék megelevenedett birodalmában, itt a remek alkalom, hogy színes, izgalmas kalandokban vegyenek részt a legkedveltebb Disney-karakterekkel! Belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáibanés az alábbi weboldalon.

FIGYELEM! Nyári akció a Ticketportalnál: az augusztus 31-ig belépőjüket megváltók automatikusan 10 % kedvezményt kapnak a belépőjegyek árából!

Disney Hírlevél



Disney On IceA Feld Entertainment produkciója a legnépszerűbb Disney-figurákat hozza el nekünk: itt lesz Mickey és Minnie, Donald, Goofy, Pluto, Balu, Hófehérke és Hamupipőke, Stitch, a Hihetetlen Család és Buzz Lightyear a Toy Storyból.
A jégrevü története röviden: a legnagyobb kedvencek, azaz Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy és Pluto úgy döntenek, hogy kirándulnak egyet – ellátogatnak Disneylandbe. A társaság - elsősorban Donald és Goofy jóvoltából - viccesebbnél viccesebb helyzetekbe kerül. A vidámság azonban csak addig tart, míg fel nem tűnik a színen Csipkerózsika gonosz tündére, az ördögi Demona. A bajban Mickey a Hihetetlen családhoz fordul, hiszen csak ők menthetik meg a társaságot.
A Disney On Ice Hihetetlen kalandok Disneylandben című produkciója amellett, hogy bemutatja Mickey és barátai vidám és izgalmas kalandjait, felidézi a látogatókban azokat a csodálatos élményeket, amelyeket Disneyland kínál. A gyerekek és a felnőttek is otthon érzik majd magukat e forgatagban, miközben rendre váratlan helyzetekbe csöppennek.” – mondja a jégrevü producere, Kenneth Feld.
Mickey és Minnie olyan karakterekkel találkozik, mint Alice és Mad Hatter, Stitch vagy Buzz Lightyear, kipróbálják a park legnépszerűbb attrakcióit. A show minden egyes díszlete és történése – a káprázatos jégtánc, a bámulatos fények és a kosztümök – az 1960-as évek elejének disneylandi hangulatát idézi fel.
A rendező, Patty Vincent saját élményeit és tapasztalatait is felhasználta a műsor tervezése során: „Alapos kutatómunkát végeztem Disneylandben, a legapróbb részleteket is be akartam mutatni a közönségünknek: a lámpaoszlopokat, a virágcserepeket, a gyönyörű padokat – és azt is, hogyan fedezik fel a családok a parkot, hogyan kerülnek interakcióba egymással.” – mondta. „Disneylandi látogatásom óta mintha újra gyerek lennék, és azt szeretném, ha a közönség tagjai is átélhetnék ugyanezt az érzést”.
Disney On IceJerry Bilik, a kreatív igazgató is a disneylandi élményeire alapozott, ugyanakkor jókora csavart is vitt az előadás menetébe azzal, hogy Demonát és a Hihetetlen családot is beemelte a történetbe. „A show úgy van kitalálva, hogy minden korosztály tagjai élvezhessék” – mondta. A Disney-figurák és a disneylandi attrakciók parádéját finom humor egészíti ki, amely a felnőttek tetszését is elnyeri; a helyzetkomikumok pedig a gyerekek számára is szórakoztatóak, nekik emellett az interakció, az előadásban való részvétel lehetősége is érdekes, mindehhez jön a mindenki számára egyformán kellemes zene – és persze az izgalmak.”
A hatvanas éveket idéző előadásra való felkészülés rendkívül érdekes feladat elé állította Scott Lane jelmeztervezőt. „1961-ben születtem – mondja Lane – tehát a munkám során hagyatkozhattam a gyerekkori emlékeimre. Az egyik táncos például pontosan olyan ingben lép a jégre, amilyent én viseltem kiskoromban.”
Disneyland varázsát az Emmy-díjas fővilágosító Peter Morse hivatott megjeleníteni a színpadon, az ő feladata, hogy a park attrakcióit megidézze a jégen. „A világítás teremti meg az előadás egyedi látványvilágát, és hozzásegít ahhoz, hogy a műsorban minden épp úgy nézzen ki, mint disneylandi eredetije. A munkánkban szabad kezet kaptunk, így egyes jelenetekben játszhattunk a fényekkel, és nagyon jópofa megoldások születtek: az egyik részben például síneket varázsoltunk a jégre, így a nézők a „Big Thunder Mountain Railroad” hullámvasútján érezhetik magukat.”
Cindy Stuart koreográfus alapos kutatómunkával térképezte fel a legnépszerűbb disneylandi attrakciókat, hogy a vidámpark mechanikus modelljeinek, figuráinak életszerű mozgását a jégen is sikerüljön visszaadni. Stuart véleménye szerint „a disneylandi attrakciók gépfigurái éppen attól lenyűgözőek, hogy mozgásuk annyira élethű, életszerű. Ebben az előadásban épp az a remek, hogy a figurák itt valóban életre kelnek.”
A Disney On Ice Hihetetlen kalandok Disneylandben című produkciója a fentebb bemutatott elismert kreatív csapat és világszínvonalú jégtáncosok együttműködésének gyümölcse. Az eredmény: egy eredeti történet, amelynek révén mindenki újra átélheti disneylandi élményeit, vagy úgy is a Disney-világban érezheti magát, ha még nem járt a mesék vidám(park) birodalmában.

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Belépők akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül
Top