KFT Ufóshow - 30 éves születésnapi koncert

Három évtizedes fennállásának legnagyobb dobására készül a KFT. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András egy eddig még soha nem látott, megismételhetetlen, igazi „káeftés” hangulatú, abszurd humorral bőven fűszerezett, űrkorszakot idéző Ufóshow-val ünnepli a zenekar harmincadik születésnapját.

A december 28-i Papp László Budapest Sportaréna-beli jubileumi koncerten felcsendül a KFT összes nagy slágere, az Afrikától a Balatoni nyárig, de áthangszerelt meglepetés-dalokkal is készül az eredeti felállásban színpadra lépő együttes.

Egy osztálykirándulás, egy fülledt siófoki éjszaka, egy feledhetetlen karaoke-party vagy évtizedekkel ezelőtti, már-már elfeledett házibulik hangulata. Kinek, mi jut eszébe a KFT-ről, akik 2011. december 28-án egy óriási születésnapi koncerttel lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénéban. A meglepetésekben bővelkedő jubileumi koncerten a nosztalgiaélményen túl újdonságokkal is szolgál a szövegközpontú dalairól is ismert zenekar, hiszen Laár Andrásék áthangszerelt dalokkal, új zenei anyaggal és eddig nem látott színpadi megoldásokkal is készülnek a nem mindennapi Ufóshow-ra.

A Metallicával, a Mötley Crüe-vel és a Pet Shop Boys-szal egyidős KFT lépett már fel több tízezer ember előtt, összesen majdnem kétmillióan szórakoztak ezerötszáz fellépésen, de a karácsony és szilveszter között tartott, mintegy harmadik ünnepnek számító esemény lesz a KFT eddigi legnagyobb önálló fellépése Magyarország legnagyobb zárt koncerthelyszínén.

KFT Ufóshow - 30 éves születésnapi koncert
2011. december 28. - 19:00
Papp László Budapest Sportaréna
Jegyár: 5900 Ft, 6900 Ft, 8900 Ft, 9900 Ft, 10900 Ft

Kapcsolódó oldalak:
Jegyek a KFT koncertjére országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
KFT koncertjegyek az interneten kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással

Top