Legendás metal csapatok a Fezenen

A 16. Fehérvári Zenei Napok idén újdonságokkal lepi meg fesztiválozóit: a nulladik nappal kiegészülve már négy napon keresztül és végleges helyén, a MÁV-pályán várja a zenerajongókat. A húzós zenei kínálatban a rock, a metál, a pop és az elektronikus zenei dallamok elkötelezettjei is megtalálják a nekik valót. A legbarátságosabb fesztivál megduplázott kempingmérettel és verhetetlen árakkal várja a diákokat, a nagypapákat, az unokákat és a buliőrülteket.  A részvétel a fehérváriaknak kötelező, a többieknek erősen ajánlott, hiszen a FEZEN különleges, mint Te.

Székesfehérvár különleges zenei ünnepnek ad otthont augusztus első napjaiban: idén 16. alkalommal rendezik meg a FEZEN Fesztivált, ahol az élvonalbeli nemzetközi rockcsapatok és a hazai alternatív szcéna jeles képviselői mellett világzenei sztárvendégek izzítják majd a hangulatot az ország egyik legcsaládiasabb szabadtéri rendezvényén. Idén többek között olyan neves külföldi előadók látogatnak el Székesfehérvárra, mint a Machine Head, Al Di Meola, a Testament, a Sabaton, a Kreator, a Sepultura, a Korpiklaani, a Tito & Tarantula. A hazai kedvencek közül az Edda, a Kiscsillag, a Depresszió, az Ossian, a Harcsa Veronika Quartet Gyémánt Bálinttal kiegészülve, a 30Y, a P.A.S.O., Péterfy Bori & Love Band és még sokan mások is ott lesznek a FEZEN-en. Az elektronikus zene híveinek a belga Jimmy Van M és az Angliából érkező DJ, Nick Warren játszik szombaton, és a székesfehérvári bulin pörög többek között a Chicane és Dandy B2B Jámbor is.

A fesztiválozók visszajelzései alapján a FEZEN megtalálta azt az ideális fehérvári fesztiválhelyszínt, ahol az ipari, mégis vadromantikus környezet itatja át a nyári pörgést és a hangulatos zenei forgatagot. Történetének legkényelmesebb helyszínén a FEZEN a fiatalok, a családosok és a veterán zenerajongók számára idén is különlegesen vonzó zenei és nem zenei programokat kínál.

A FEZEN-en nincs korhatár: míg a fiatalabb korosztály a színpadokra tapadva tombol kedvenc fellépőire, a családosok és a veterán fesztiválozók a hátsó sorokban táncoltatják feleségüket, kisgyermekeiket. A FEZEN híd a generációk között: egy családias fesztivál, ahol a generációs különbségek, ha voltak is, a bejáratnál biztosan eltűnnek. A FEZEN sokak számára kihagyhatatlan rendezvény: a „hétpróbás” fesztiválozók zsebében már tavasszal ott lapul a FEZEN-bérlet.

Nem is csoda, hiszen az elmúlt években is olyan világsztárok állomásoztak a FEZEN-en, mint a Dream Theater, a Uriah Heep , a Therapy vagy Ritchie Kotzen, aki ugyan nem klasszikus fesztiválelőadó, mégis a koncert sikere a szervezők elképzeléseit, bátorságát igazolta. Az egyediség, a különleges hangulat a FEZEN egészére jellemző. A székesfehérvári fesztiválon a világsztárok és a hazai zenei élet legjelentősebb szereplői mellett a város történelme, nevezetességei, kultúrája is beépül a programba, és persze a sportfellegvár kosarasai, jégkorongozói és focistái sem hiányozhatnak a FEZEN-ről.

Kapcsolódó weboldalak:
Jegyek a Fezenre országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Fezen jegyek az interneten kezelési költség nélkül, otthoni jegynyomtatással

Top