Detail info
Close

Pál Feri Atya

Pál Feri Atya

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Egymásba fonódó hangok: az emberi hang és a hangszer kapcsolata

A Magyar Művészeti Akadémia támogatásával egy három alkalomból álló zenés rendezvénysorozat keretében itthon kevésbé ismert, valódi kuriózumnak számító vagy épp már rég elfeledett hangszereket és azok kulturális környezetét szeretnénk bemutatni az érdeklődők számára. Minden előadás középpontjában az emberi hang és a hangszerek közötti kapcsolat áll.
A rendezvények gerincét az előadóművészekkel folytatott beszélgetés adja, amelynek során a műsorban szereplő hangszereket közelebbről ismerheti meg a hallgatóság.
A harmadik előadás keretében Dallamok és kultúrák alcímmel Guessous Majda Mária Junior Prima díjas énekesnő vezeti be a közönséget a török, arab zene világába. A művész nevén Mesiként ismert fiatal énekes és dalszerző a Zeneakadémia népi ének szakán végzett, ahol 2010 óta maga is tanít. Rendszeresen koncertezik itthon és külföldön is, koncertjein több mint 10 nyelven énekel, amely által hidat teremt kultúrák között.
Az előadás hallgatósága részese lehet nagyon szuggesztív előadásmódjának és magával ragadó baglama és saz játékának. Az esten fellép Boros Gerzson Dávid előadóművész.

További információk:
www.facebook.com/KNSKultMűvészManagement

Top